שעועית ירוקה כמו של אייל שני בשום ולימון תוך 5 דקות עבודה! שווה קל מהיר טעים וביס קריספי מפוצץ בטעם! זה המתכון המדוייק של אייל שני - עם המלח האטלנטי והבישול המדוייק! לא לבשל את השעועית יותר מדיי כך שתהיה גמורה וסמרטוטית אלא אלא לעשות בדיוק מה שאמרתי ויצא לכם מדהים! יש לי באתר עוד מתכונים של אייל שני כדוגמת השניצל ממולא בפירה שלו שאם תכינו אותו לא תרצו להפסיק לאכול וכמובן יש לי גם את הכרובית בתנור של אייל שני, תנסו להכין! עקבו אחריי באינסטגרם המתכונים עולים לשם תמיד.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול!
ברגע שהמים רותחים ממש ומבעבעים מכניסים את השעועית ומבשלים כ-3-4 דקות, אחכ מוציאים למי קרח.
מעבירים ממי הקרח לקערה ומוסיפים גרידה מלימון אחד, סוחטים את המיץ שלו ומוסיפים כ-4-5 שיני שום כתושות, מוסיפים מלח ים אטלנטי ושמן זית ומערבבים הכל היטב, מגישים ושיהיה בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק❤️
אל תבשלו את השעועית יותר מדיי שלא תהיה סמרטוטית!
אפשר להשתמש בשעועית קפואה ולבשל כ-2-3 דקות בלבד אבל היא לא תצא קריספית כמו הטרייה!
מי שרוצה יכול להוסיף שומשום!
תודה נראה קל אנחנו 7 סועדים אז להכפיל כמויות כן ?
כן. אפילו לשלש
הכנתי. התעלפנו מהקלות של ההכנה והטעם המעולההה. תודה על מתכון קליל וטעים 🙏
כיף גדול תהנו!
כמה זה חופן של שעועית? יש מספר מדוייק?
שמתי חופן לפי העין, כמה שבא לך. קערה בינונית.
פשוט רציתי לחשב קלוריות מראש ורציתי לדעת כמה גרמים זה
אה הבנתי, לא חישבתי קלוריות, זה ממש מזערי זו כולה שעועית ירוקה חח. מבדיקה שלי ב-100 גרם שעועית ירוקה יש לך 31 קלוריות.
תודה רבה 😊😊😊
היי ניתן להכין מראש?
ניתן, השעועית לא תישאר כ"כ קריספית אבל.
האם זאת שעועית טרייה או קפואה? ואיזה סוג שעועית עדיף?
שעועית טרייה כמובן, עם הקפואה לא יתקבל אותו האפקט, ברור שאפשר לעשות עם הקפואה אבל זה יצא קצת "סמרטוטי" ולא קראנצ'י...
לא שמים כל כך הרבה שום. שן שום אחת מספיקה לשקית של שעועית ירוקה עדינה
לא נכון. מה זה לא שמים? יש ספר חוקים? כל אחד ישים כמה שבא לו.. חחח. זו הגרסה שלי, ברור שכל אחד יכול להפחית או להוסיף...עניין של טעם אישי.
נשנוש מושלם!!! טעים ובריא. אהבתי ממש!!
איזה כיף תהני!
ה צ ג ה 🙏🏻
תהנה אחי
על זה נאמר קלאס באפס מאמץ - מתכון מושלם ממליצה בחום
אין עלייך! :)