שניצלים בבירה שאי אפשר להפסיק לאכול, הבאתי לכם מתכון קליל שאתם יכולים לאכול אם אתם במאנץ' לילי ואם סתם בא לכם להתפנק במשהו מטוגן ומושחת לחיטוב הנפש כמו שאני נוהג לומר :) קל להכין אותם, מגישים אותם בד"כ בפאבים ולאלו שדואגים לגבי האלכוהול - אל תדאגו - הילדים יכולים לאכול בביטחה - האלכוהול מתאדה בעוצמת החום הגבוהה של הטיגון. יש לי עוד מבחר שניצלים מיוחדים שתוכלו להכין לילדים ולכם. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו בעוד מתכונים שווים. דבר אחרון נוסף - יש לי באתר גם מתכון לפיש אנד צ'יפס מנצח דג בטמפורת בירה משגעת :)
מוסיפים לקערה את הקמח ואת התיבול: מלח פלפל פפריקה אדומה כורכום אבקת סודה לשתייה מערבבים קצת ומוסיפים 1 בקבוק בירה לא מסוננת של גולדסטאר (רצוי לערבב קלות לפני כדי שכל הטעמים יתערבבו) בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (ממש כמו בלילת פנקייק אבל יותר סמיכה), אם יצא דליל מוסיפים עוד קצת קמח.
מוסיפים את חתיכות פילה העוף לבפנים ועוטפים היטב. אפשר לתת לזה לשבת במקרר קצת אבל לא חייב.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השניצלונים עד להזהבה. מכינים בצד קטשופ ומיונז, ממליחים מעט ומתחרעים! בתיאבון!
האלכוהול מתאדה הילדים יכולים לאכול בביטחה. אל תדאגו :) אסור שהבלילה תהיה דלילה מדיי ולא כבדה מדיי.
למה הביצה? ומתי שמים אותה?
בדיוק כמו בסרטון :)
אפשר להשתמש בבירה corona?
כן. כל בירה שאוהבים