מתכון לשניצל קריספי מושלם טעים ממכר והכי חשוב - דק! טיפים שימושיים ושווים ממש כאן מתחת! אם אתם רוצים למצוא שניצלים בטעמים מיוחדים יש באתר עוד מבחר מתכוני שניצלים טעימים בטעמים מיוחדים וגם שחלקם כשרים לפסח אפילו! שווה לנסות להכין בבית! בכללי אם אתם אנשים של מאכלים מטוגנים תוכלו למצוא באתר שלי מתכון לקריספי צ'יקן סטייל KFC ואפילו מתכון לנאגטס קריספי כמו של מקדונלדס שלא תרצו להפסיק לאכול, תאמינו לי שיש לי פה מתכונים משוגעים! עקבו אחריי באינסטגרם וקבלו את המתכונים לפני כולם!
מערבבים את הביצים עם החרדל, הקטשופ המיונז והמלח היטב
מכינים בצד את תערובת הקמח והקורנפלור בקערה רחבה ומכניסים בקערה נפרדת את תערובת פירורי הלחם. מקמחים את חזה העוף היטב, טובלים בביצים הטרופות ומצפים בפירורי הלחם היטב
מכניסים לשמן עמוק וחם (לפחות 170-180 מעלות - מכניסים קיסם ובודקים שיש בועות / באמצעות חתכית פטרוזיליה/כוסברה.) לטיגון מספר דקות עד שמזהיב, הכניסו חתיכת גזר לשמן כדי להפחית נזקי טיגון. (מדי מספר דקות תחליפו חתיכה בחדשה).
תוציאו את השניצלים על רשת שתאוורר את השניצלים היטב. אל תניחו על נייר סופג. אל תניחו אחד את השניצלים אחד על השני.
להשרות את הבשר 20 דקות בתערובת עם כוס מים (נפח כוס פלטיק לשתייה קלה), כף סודה לשתייה, 2 כפות שמן 2 כפות קורנפלור (ערבבו הכל היטב) לעסיסיות יתר