שניצל במבה קורנפלקס ללא גלוטן כשר לפסח כשר שהילדים לא ירצו להפסיק לאכול! סופר טעים ומתאים לרגישים לגלוטן לכל ימות השנה, השילוב הזה פשוט סופר טעים אתם לא מבינים אפילו כמה, תנסו! לא לשכוח קטשופ ומיונז! ואם אתם בכללי בקטע של שניצלים ואין לכם בעיה של רגישות לגלוטן אז יש לי באתר קטגוריה שלמה של שניצלים מיוחדים שאתם יכולים להכין בבית בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם. תכינו גם צ'יפס קריספי כמו של הבורגראנץ' שווה ליד השניצל.
טוחנים בפולסים (ולא למרקם חולי!) את הקורנפלקס ללא גלוטן ואח"כ את הבמבה ומעבירים לקערה, מוסיפים את התיבול שכתבתי או את התיבול שאוהבים ממליחים (חשוב) ומערבבים. טועמים את התערובת ואם יש צורך מתקנים תיבול לפי הטעם האישי - אפשר להוסיף אבקת מרק למי שאוהב.
לצלחת רחבה מוסיפים 2 ביצים כפית מיונז וכפית קטשופ חצי כפית מלח ומערבבים טוב.
מדקקים את השניצלים בין 2 ניירות אפייה או שקונים אותם כבר דקים ממש, טובלים בתערובת הביצים ואח"כ ישר מצפים בציפוי הקורנפלקס ובמבה שהכנו.
מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה, בתיאבון!
אהבתם? תנו איזה תגובה טובה :) תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים.