שניצל ביסלי ברביקיו דבש כשר לפסח - קריספי - דק - טעים! אם אתם אוהבים חריף יש גם באתר מתכון לשניצל קריספי חריף כשר לפסח שתוכלו להכין ולהנות ממנו בחג הפסח - אם בא לכם מתכון כשר לפסח לארוחת בוקר תוכלו לצפות במתכון למצה בריי למשל ואם אתם אוהבים מתכונים מטוגנים בלי קשר לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה ותכינו לכם מאכל מושחת שאתם אוהבים. כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי - עקבו אחריי עכשיו ואם תרצו תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:
מכינים את בלילת הביצים עם רוטב הברביקיו ומערבבים היטב.
לקערה נפרדת מוסיפים את קמח המצה, 2 שקיות הביסלי ברביקיו הטחונות וטועמים מוודאים שהטעם אכן מספק אתכם לפי ציפוי השניצל.
טובלים את חזה העוף הדק בבלילת הביצים, אח"כ בתערובת הפירורים ומסדרים בצד.
מחממים שמן עמוק וברגע שהוא מספיק רותח (170-180 מעלות) מכניסים לטיגון.
מוציאים ושיהיה בתיאבון לא לשכוח רטבים קטשופ ומיונז למי שאוהב, תהנו.
ניתן להוסיף כפית מרק עוף או יותר
ניתן להוסיף כפית אבקת מרק בצל או יותר
שחקו עם הטעמים והמליחות לפי טעמכם האישי
חשוב ורצוי לטעום את הפירורים לפני ציפוי השניצל! וודאו שהטעם מספק עבורכם