שיטה קלילה להכנת ריבת חלב ביתית בקלי קלות! אם נתקעתם בלי ריבת חלב או שבא לכם לנסות שיטה מגניבה צפו בוידאו המלא:
אם תרצו להכין ריבת חלב בקלי קלות שימו לב, כל שעליכם לעשות הוא להכניס לסיר עם מים חמים את פחיות החלב ולבשל אותן. ככל שתבשלו יותר זמן כל פחית כך התכולה שלה (ריבת החלב) תהיה כהה יותר. יש מספר דרגות: ריבת חלב שמקבלים לאחר 30 דקות, ריבת חלב לאחר 60 דקות, ריבת חלב לאחר שעתיים, וריבת חלב לאחר 3.5 שעות ובתמונה הזו ניתן לצפות ולראות את ההבדלים.
מבשלים את פחיות החלב המרוכז הממותק במים חמים, יש לשים לב שלא חייב רותחים מדיי, ויש לשים לב כי המים עם הזמן מתאדים לכן יש להוסיף בעת הבישול עוד מים, ניתן לצפות בסרטון היוטיוב שלנו ולראות איך אנחנו עושים את זה :) צריך שהמים יכסו את הפחיות לגמרי! * לא לסגור מכסה בשום שלב! מסוכן מאוד!
שלב הוצאת הפחיות מהמים החמים: ככל שזמן הבישול קצר יותר כך צבע ריבת החלב שתקבלו יהיה בהיר יותר. תחילה מוציאים אחרי חצי שעה. לאחר מכן אחרי שעה, לאחר מכן אחרי שעתיים, ולאחר מכן אחרי 3.5 שעות.
כך פחיות החלב המרוכז הממותק נראות לאחר הבישול, תוכלו לשים לב להבדלים בין כל ריבות החלב ולהנות מאחלה ריבות חלב, תהנו :) אם יש שאלה אפשר להגיב!
אסור לסגור את מכסה הסיר בשום שלב! זה מסוכן מאוד.
האם אפשר להכין עם פחית חלב מרוכז שכבר נפתחה? השתמשתי בחלק קטן מהפחית..
אם כבר נפתחה זו בעיה...