קציצות טונה אפויות בתנור עם טעם שלא תשכחו הרבה זמן, במתכון הזה גם נתתי לכם מתכון קליל למתבל יוגורט שיעיף לכם את הטעם של הקציצות גבוה עוד יותר! אם אתם מחפשים מקור לחלבון איכותי ומתאמנים בחדר כושר המתכון הזה יתאים לכם כמו כפפה! יש פה טונה במים (מסוננת), שיבולת שועל, ביצים, ועוד דברים טובים, שווה להכין לחטוף ולאכול! יש באתר עוד מגוון מתכוני חלבון מעולים שתוכלו להכין אם אתם בחיטוב :) כמובן שכל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי וגם לערוץ היוטיוב שלי - תירשמו כמנויים עוד היום. צפו במתכון הוידאו:
מסננים את הטונה היטב מהמים ומעבירים לקערה, מוסיפים את כל המצרכים שכתבתי למעלה: את שיבולת השועל, הביצים, הסרירצ'ה הירוקה, העירית הפטרוזיליה וכל השאר ומערבבים היטב!
לוקחים כף מהתערובת ומייצרים קציצה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה מרוסס בשמן זית ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-200 מעלות (לא טורבו) לכ-20-24 דקות (רצוי להפוך אחרי 10-15 דקות את הקציצות ולהמשיך לאפות), ברגע שמוכן מוציאים.
מתבל היוגורט: מוסיפים לכלי קטן את כל המצרכים שכתבתי למעלה מערבבים טועמים ואם צריך מתקנים תיבול לפי הטעם, בתיאבון!
רצוי לא לוותר על רוטב הסרירצ'ה אבל אפשר להחליף אותו בקטשופ
יש תחליף אם אין לי בבית את רוטב סרירצ'ה. או שאפשר לוותר על זה לגמרי?
אפשר לוותר...
יצא מעולה!!! הכנתי כבר כמה פעמים המתכון הכי פשוט וטעים שמצאתי
ממש שמח לשמוע. תהנו.