פודיק - Foodik

קולורבי ממולא בשר ואורז

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
13 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קולורבי ממולא בשר ואורז
מנות
6
קושי:
קשה
זמן הכנה
40 דקות
זמן בישול
שעה ו-15 דקות
זמן כולל
שעה ו-55 דקות

קולורבי ממולא בשר סיסקה ואורז עגול שלא תרצו להפסיק לאכול! הקולורבי סופג את כל החמיצות מהרוטב המשובח, הביס פשוט מדהים, והמנה הזאת הולכת לככב לכם על שולחן השבת! תכינו אותה, תנו לאורחים או למשפחה להתענג עליה, וספרו לי איך יצא לכם! אם אתם בקטע של עוד מתכוני אוכל מנחם לחצו כאן וצפו בעוד מתכונים שווים. יש באתר עוד מתכוני חורף טעימים שיתאימו לאווירה ועוד מתכוני ממולאים כמו בצל ממולא בשר אורז וצנוברים או פלפלים ממולאים צבעוניים ועוד. יש באתר כמובן מתכון לקובה חמוסטה עם בשר סיסקה שתוכלו להכין ולהתענג עליו!

שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   בשרי
17 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לסיר סוטאז’ רחב:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לסיר רחב מוסיפים שלושתרבעי כוס שמן זית מחממים ומטגנים כשעתיים את קוביות הבשר צלעות מספר 2 (800 גרם או קצת פחות), אחרי שעה מוסיפים 1 בצל לבן חתוך לרצועות ו-3 שיני שום, מוסיפים מלח פלפל ובהרט ומטגנים עד שהוא נראה שרוף (זה בסדר בשר סיסקה צריך להיראות ככה), מעבירים אותו למעבד מזון עם מעט משמן הטיגון וטוחנים בפולסים, מעבירים לקערה. תשמרו את שמן הטיגון בצד!

  • (בזמן שהבשר מיטגן) מקלפים 7 קולורבי בגודל בינוני גבוהים (חייב שיהיה להם גובה כדי שנוכל למלא אותם), חותכים את החלק התחתון כדי שישבו ישר בסיר, חותכים את החלק העליון, ובעזרת כף פריזיאן מוציאים התכולה של כל הקולורבים בזהירות (לא להגזים תשמרו קצת מבשר הקולורבי שיהיה כיף לאכול אותו בביס עם כל המילוי - הוא יהיה רך!), נשמור את התכולה מ-2-3 קולורבי בלבד בצד. את תכולתו של אחד מהקולורבים נקצוץ לקוביות קטנות ונוסיף לקערה.

  • לקערה עם הקולורבי הקצוץ נוסיף את בשר הסיסקה הטחון, נוסיף עלה מנגולד ועלה סלרי קצוצים, 1 כוס אורז עגול, מעט פלפל שחור טחון וחצי כפית כורכום, נוסיף מיץ מחצי לימון, מערבבים הכל טוב וטועמים אם חסר קצת מליחות תוסיפו. ממלאים כל אחד מהקולורבים שלנו במילוי עד למעלה. (אם נשארה לכם תערובת תקפיאו ותכינו בממולאי מנגולד אח”כ).

  • בונים את הסיר: מוסיפים עלה סלרי ועלה סלר קצוצים גס לתחתית, תכולה של 2 קולורבי שהוצאנו מקודם חתוכים גס, סוחטים לימון, מוסיפים קצת כורכום, רבע כוס משמן טיגון הבשר, כף מלח כפית פלפל שחור גרוס, כוס מים, מניחים הקולורבים בצורה מסודרת בסיר, מוסיפים עוד מים עד לגובה הקולורבי אם צריך ממליחים עוד קצת, מוסיפים קישוא אחד קלוף וחתוך גס.

  • סוגרים מכסה מבשלים מביאים לרתיחה ל-3 דק’ אח”כ מנמיכים לעוצמה נמוכה ומבשלים כשעה שעה ורבע או עד שנועצים סכין באחד מהקולורבים ורואים שהם רכים או שרואים את האורז כבר מוכן ומנופח מלמעלה.

0 תגובות על: קולורבי ממולא בשר ואורז
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מנגולד # עלי מנגולד # אוכל לשבת # מנות בשריות # מתכונים לחגים # אוכל לקידוש # אורז עגול # ממולאים # ארוחת צהריים לשבת # בצל # אוכל ליום שבת # שבת # מנות עיקריות בשריות # חגים # אורז # אורז בסמטי # מנה עיקרית # צלעות בקר מספר 2 # ארוחות לקידוש # בשר לראש השנה # חורף # מנה עיקרית בשרית # תבשילים # תבשילים לחג # ארוחה חגיגית לשבת # בהרט # ממולא # קידוש # מנה בשרית # ארוחות בשריות לחגים # תבשילים בסיר אחד # מנה בשרית לשבת # מנה בשרית לשישי # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # קולורבי # אוכל מנחם # צלעות טחון # צלעות בקר # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנה עיקרית בסיר אחד # שבת בצהריים # מנה עיקרית לארוחת צהריים # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # מנות עיקריות לארוחת צהריים # מנה בשרית לארוחת צהריים # עלי סלק # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # מנות עיקריות לראש השנה # שום # לימון # בצל לבן # מנות עיקריות # תבשילים בשריים # בשר בקר # קישואים # סלרי # כורכום # מיץ לימון # ארוחת צהריים # ראש השנה # מאכלים לראש השנה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il