רוצים למצוא פיתרון לארוחת צהריים טבעונית או צמחונית שגם תהיה טעימה לכם? מעולה! אז קבלו את זה: מתכון לקבב טורקי צמחוני טבעוני שיהווה לכם מקור לחלבון ושיהיה ללא טעם לוואי בכלל! ממש תרגיש בביס את טעמו כמעט של הבשר אך לא! זה יהיה צמחוני שווה טעים בזכות הטחון הצמחוני של טבעול. יצרו שם מעין תרכובת שתרגיש לכם ממש כמו בשר. שווה לנסות! יש באתר עוד מבחר מתכונים צמחוניים וגם מתכונים טבעוניים מופלאים שתוכלו לשלב ביום יום שלכם. יש באתר שלי גם מתכון לבצלים ממולאים מקורמלים טבעוניים שתוכלו לשלב בארוחה, מתכון משוגע! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מוסיפים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים היטב (אפשר כבר להוסיף גם את הטחון הצמחוני סנשיונל אם תרצו).
מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות, אח"כ מוציאים ועם ידיים רטובות לוקחים כף מהתערובת ויוצרים קבבונים או קבבים בצורה רגילה מה שבא לכם.
צורבים על מחבת פסים, מגישים על פיתה לבנונית או לאפה, סלטון, בצל לבן חתוך, קבב טורקי צמחוני וטחינה, סוגרים ואוכלים, תודו לי אחר כך.
מוצרי סנסשיונל מספקים חוויה חדשה של בשר, רק ללא רכיב הבשר הן בעסיסיות, הן במרקם והן בתהליך ההכנה.
טחון סנסישיונל הינו טבעוני, מהווה מקור טוב לחלבון (15 גרם חלבון ל-100 גרם טחון) ולסיבים, מכילים 100% רכיבים מן הצומח כמו סויה, סלק ושמן קוקוס ולא מסומנים במדבקות אדומות.