פודיק - Foodik

קאפקייקס פירה עם אסאדו מפורק

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
48 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קאפקייקס פירה עם אסאדו מפורק
מנות
12
קושי:
בינוני
זמן הכנה
45 דקות
זמן בישול
שעה ו-15 דקות
זמן כולל
שעתיים

קאפקייקס פירה עם אסאדו מפורק, מעט טחינה, פטרוזיליה, ללא גלוטן! נשמע לכם טוב? מעולה! ולא זה לא קשה להכין את זה. אם אין לכם סיר לחץ או את הנינג'ה סמארט ליד אז אין בעיה תוכלו לבשל את הבשר בסיר רגיל אבל זה יקח כ-3-4 שעות עד שהבשר יתרכך לכם. זה יוצא פשוט נפלא ויכול להיות לכם אחלה למנה ראשונה בשרית לערב החג או לשבת קודש. תהנו! יש באתר עוד מבחר מתכוני אסאדו שווים במיוחד!

17 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-12 קאפקייקס
  • לפירה:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • צורבים את קוביות הבשר משחימים בסיר חם עם שמן זית ופלפל שחור (השתמשתי בסמארט ליד של נינג’ה מצב סיר לחץ והכל היה מוכן ורך בשעה!) מוסיפים רוטב עגבניות מוכן ומים עד לכיסוי ומבשלים עד שהאסאדו מוכן (בסיר רגיל 3-4 שעות עד שרך).

  • במקביל מבשלים 5-6 תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים ומלח עד שהם רכים, מוציאים לקירורי מורידים קליפה ומועכים לפירה, מוסיפים מלח שמן זית ומעט ממי הבישול וכוס קורנפלור ומערבבים טוב.

  • לוקחים נייר אפייה חותכים לריבועים וממקמים על שקעים של תבנית קאפקייקס, מניחים כף מהפירה כמו בסרטון, משמנים כוס ומועכים קלות (שלא יהיה דק מדיי) עד שנוצר שקע באמצע (שישמש למילוי אח”כ). מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-50 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה בתבנית השקעים ומוציאים.

  • לוקחים את בשר האסאדו מפוררים, מתבלים עם מלח פלפל, מוסיפים צ’ילי מתוק, סרירצ’ה, רוטב עגבניות וסילאן, מערבבים טועמים ואם רוצים מתקנים טעם.

  • מרכיבים ביס: לוקחים קאפקייק פירה שמים טחינה, שמים מהבשר המפורק, עוד טחינה מלמעלה ופטרוזיליה ומגישים, בתיאבון!

הערות
  • אם לא בא לכם בשר שפונדרה סלאש אסאדו תשתמשו בבשר טחון. אפשר למלא את הקאפקייקס פירה האלו במה שרוצים וכן זה מתאים גם לפסח לערב החג.

0 תגובות על: קאפקייקס פירה עם אסאדו מפורק
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # בישול ארוך # כשר לפסח # כשרים לפסח # ללא גלוטן # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # מתכונים לחגים # פלפל שחור גרוס # רעיונות לארוחת צהריים # ערב שבת # אוכל ללא גלוטן # צליאק # צליאקים # אוכל לצליאקים # מאכלים ללא גלוטן # אוכל לקידוש # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # מנות לארוחת צהריים # מנות ליום שבת # מנות ליום שישי # מנות לאירוח # אסאדו # מתכוני בשר חגיגיים # צ'ילי מתוק # רעיון לארוחת ערב בשרית # שבת # אוכל לפסח # מנות יפות # מנות מעוצבות # מנות ראשונות # מנות ראשונות מעוצבות # מתכונים למנות ראשונות # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # ארוחות צהריים בשריות # מנות עיקריות בשריות # ערב חג # חגים # אוכל ליום העצמאות # שישי # ערב שישי # ארוחת ערב חגיגית # קרניבור # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחות ערב בשריות # ארוחת ערב בשרית # ארוחת צהריים בשרית # בקר # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # מנות פתיחה # מנת פתיחה # מנות פתיחה מיוחדות # ארוחה חגיגית # קידוש # ארוחות בשריות חגיגיות # ארוחות צהריים טעימות # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ארוחה בשרית חגיגית # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # ארוחות חגיגיות # רוטב צ'ילי מתוק # שפונדרה # שפונדרה עם שומן # שבת בצהריים # אסאדו נימוח # אסאדו עסיסי # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # כשלפ # ארוחת צהריים כשרה לפסח # ארוחות צהריים כשרות לפסח # מנות בשריות לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # ארוחה בשרית לפסח # ארוחות בשריות כשרות לפסח # מנות עיקריות לארוחת צהריים # רוטב עגבניות # אסאדו מפורק # יאבלולו שמבלולו # ליל הסדר מתכונים # שבת חתן # רוטב סרירצ'ה # מנות ראשונות בשריות # בשר מפורק # מנות עיקריות ללא גלוטן # מנות עיקריות לראש השנה # תפוחי אדמה # פטרוזיליה # מנות גורמה # מנות עיקריות # בשר בקר # קורנפלור # פירה # בשר # קרניבורים # סילאן # ארוחת צהריים # שמן זית # יום העצמאות # פסח

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il