פודיק - Foodik

צלי בקר בשר מספר 5 תפוחי אדמה ופטריות

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
70 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
צלי בקר בשר מספר 5 תפוחי אדמה ופטריות
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
5 שעות

צלי בקר בשר מספר 5 תפוחי אדמה פטריות וערמונים עם רוטב אדום כתום עמוק סופר טעים שיבוא לכם כמו כפפה על האורז הלבן, זה דומה למנה הנוספת שלי לי באתר עם הצלי בקר פטריות וערמונים אבל קצת שונה וסופר טעים וכמובן ללא גלוטן ומתאים לפסח תוכלו להכין את המנה הזו לערב החג ולהתענג עליה.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור, בישול בסיר
כשרות:   בשרי
28 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לציר:
  • לבניית הסיר:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • בסיר גדול מחממים שמן זית וצורבים 2 קילו צלי כתף מספר 5 עד להשחמה מלאה מכל הצדדים. מוסיפים את שאר המצרכים הכתובים למעלה ושמופיעים בסרטון מוסיפים מים עד לכיסוי, מערבבים, סוגרים ומבשלים כ-4 שעות או עד שהבשר התרכך.

  • מוציאים את הבשר לכלי עוטפים ומכניסים למקרר לקירור מלא. את נוזלי הבישול שומרים גם כן בקערה אחרת.

  • ביום שלמחרת מתחילים לבנות את הסיר: חותכים בצלים לפרוסות מוציאים לסיר, מקרמלים מעט עם מלח פלפל, מוסיפים את הרסק המרוכז הכורכום הסילאן הפפריקה והמלח. חותכים פטריות ותפוחי אדמה קטנים לפרוסות ומוסיפים.

  • מוציאים את הבשר שקיררנו מהמקרר ופורסים לפרוסות לא דקות מדיי ומסדרים בסיר הרחב, מוסיפים 3-4 מצקות מנוזלי בישול הבשר ששמרנו (שמפוצצים בטעם), מוסיפים את חצי כמות הערמונים סוגרים ונותנים בישול של שעה וקצת על עוצמה בינונית, באמצע כדי לקבל רוטב סמיך יותר אפשר להוציא קצת נוזלים, לערבב מעט קורנפלור עם מים להוסיף ולערבב-זה יסמיך את הרוטב!

  • ניתן לתת השחמה מלמעלה בתנור על 220 מעלות טורבו ולהגיש על אורז לבן חם, תהנו!

הערות
  • מי שאוהב חריף יכול להוסיף פרוסות פלפל צ'ילי אדום או תבלין צ'ילי חריף או פלפל ירוק חריף חתוך לפרוסות

0 תגובות על: צלי בקר בשר מספר 5 תפוחי אדמה ופטריות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # בישול ארוך # כשר לפסח # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מנות בשריות # פפריקה אדומה מתוקה # אוכל לאורחים # מתכונים לחגים # פלפל שחור גרוס # בצלים # רעיונות לארוחת צהריים # אוכל ללא גלוטן # אוכל לקידוש # אוכל לאירוח # אוכל לאירועים # אוכל לאירועים משפחתיים # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # רעיון לארוחת צהריים # מנות לארוחת צהריים # מנות ליום שבת # מנות ליום שישי # מנות לאירוח # רעיון לארוחה בשרית מרשימה # בצל # אוכל ליום שבת # רעיון לארוחת ערב בשרית # שבת # אוכל לפסח # מנות מעוצבות # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # אוכל # מנות עיקריות בשריות # סבתות # ערב חג # חגים # שישי # מנה עיקרית # פפריקה אדומה חריפה # ארוחה בשרית לחג # קרניבור # ארוחת ערב בשרית חגיגית # ארוחות בשריות # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשבת # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות לקידוש # ארוחת ערב בשרית # בשר לראש השנה # חורף # מנה עיקרית בשרית # עלי דפנה # תבשילים # תבשילים בשריים בבישול ארוך # תבשילים לחג # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # סוף שבוע # ארוחה חגיגית # אוכל לסוף שבוע # קידוש # בשר לשבת # ארוחה בשרית # אוכל בשרי # מנה עיקרית לצהריים # ארוחות בשריות לחגים # ארוחות בשריות חגיגיות # אוכל מבושל # ארוחה בשרית לצהריים # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ארוחה בשרית חגיגית # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # מנה עיקרית לחג # אוכל מנחם # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # שבת בצהריים # מנה עיקרית לארוחת צהריים # שורש סלרי # מנה עיקרית בשרית חגיגית # מנות עיקריות בשריות חגיגיות # כשלפ # ארוחת צהריים כשרה לפסח # ארוחות צהריים כשרות לפסח # מנות בשריות לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # ארוחה בשרית לפסח # מנות עיקריות בשריות לפסח # ארוחות בשריות כשרות לפסח # תבשילי קדירה # יאבלולו שמבלולו # צלי בקר # ערמונים # ליל הסדר מתכונים # שבת חתן # בשר מספר 5 # תפוחי אדמה # שום # בצל לבן # מנות גורמה # מנות עיקריות # תבשילים בשריים # בשר בקר # שורש פטרוזיליה # קורנפלור # כורכום # פטריות שמפיניון # פפריקה אדומה # פטריות # אוכל לילדים # בשר # קרניבורים # רסק עגבניות # גזר # ארוחת צהריים # פסח # פלפל שחור

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il