איך להכין צ'יפס בטטה מוקרם קריספי טעים בטירוף אתם יודעים? אם לא - זה המתכון המושלם בשבילכם - במיוחד אם אתם במאנץ' לילי או אם אתם מחפשים תוספת חלבית לארוחת צהריים שתהיה גם מעניינמת זה פשוט וואו - חובה להכין! אם אתם בעניין יש באתר עוד מגוון מתכונים קריספיים שווים בטירוף שתוכלו להכין! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ותצפו במתכונים לפני כולם. כמו כן תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש.
חותכים בטטה לצורת צ'יפסים עם חותך ירקות בצורת גלים (אפשר לשים במים קרים חצי שעה ואח"כ לייבש אך לא חובה)
מעבירים לקערה, מוסיפים כף קורנפלור גדושה ומערבבים דואגים שהקורנפלור יגע בכל הצ'יפסים
מוסיפים לטיגון ראשוני את הצ'יפסים למספר דקות עד שמקבלים מעין כרום ואח"כ מוציאים החוצה, מחכים שיתקררו ואח"כ מטגנים שוב על עוצמת חום הכי גבוהה מספר דקות עד לקבלת קריספיות מירבית ככל הניתן (קצת פחות קריספי מתפוח אדמה).
לסיר קטן מוסיפים את החמאה, ממיסים, מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את התיבול, מערבבים, מוסיפים את הגבינות וומערבבים עד שהכל נמס - אם זה קצת סמיך תוסיפו עוד קצת חלב ותדללו את הרוטב אך תיזהרו שלא יהיה דליל מדיי! שמרו בצד על עוצמת חום נמוכה
לקערה גדולה תוסיפו את התיבול לצ'יפס הבטטה: פפריקה אדומה + מעושנת + אבקת הצ'ילי + מלח ופלפל לבן טחון, מערבבים הכל, אפשר קצת לשחק עם התיבול כמובן, מוסיפים את צ'יפס הבטטה לבפנים ומערבבים שיתפוס את כל התיבול, מגישים ומזלפים מרוטב הגבינות על הצ'יפסים ואוכלים, בתיאבון!