צ'יפס אקורדיון מתובל שלא תרצו להפסיק לאכול תוך 5 דקות עבודה! הילדים ישמחו ויתענגו על כל ביס ובטוח שגם אתם, צפו בסרטון המצורף כדי להבין איך עושים צורת אקורדיון או תקראו לפי אופן ההכנה למטה. יש לי באתר גם מתכון לצ'יפס מתנפח מיוחד ומתכון גם לצ'יפס כמו של בורגראנץ' שתוכלו להכין בבית. בכללי יש באתר כל מיני מתכונים קריספיים מטורפים שאתם חייבים להכין בהקדם. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מקלפים 3 תפוחי אדמה אדומים, חותכים את השוליים העגולים שלהם כך שיתקבלו ריבועים סימטרים.
חותכים שוב לפרוסות עבות ואח"כ מניחים כל פרוסת תפוח אדמה בין 2 צ'ופסטיקס, חותכים חתכים אחד ליד השני, הופכים את תפוח האדמה וחותכים בצורה אלכסונית שוב חתכים אחד ליד השני. חותכים לצ'יפסים ויתקבל לכם צ'יפס אקורדיון מגניב. מעבירים לקערה עם מים קרים לכ-30 דקות - אח"כ מוציאים ומייבשים היטב!
לקערה מוסיפים תיבול: פפריקה מעושנת, מרוקאית מתוקה ופטרוזיליה יבשה מעט מלח ומערבבים.
מטגנים בשמן עמוק וחם את הצ'יפסים עד להזהבה (אפשר לטגן פעמיים - פעם ראשונה עד שהם מקבלים קצת צבע לבן ואז מעבירים אותם לקערת קורנפלור מצפים מנערים ומטגנים טיגון שני) ומוציאים לרשת צינון.
מעבירים את הצ'יפסים לקערת התיבול מנערים ממליחים ומגישים עם קטשופ מיונז וחרדל שיהיה בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק!
אפשר להוסיף לתיבול אבקת שום ולשחק איתו
אפשר לטגן את הצ'יפס פעמיים ואחרי הפעם השניה לצפות בקורנפלור ולטגן שוב לאקסטרה קריספיות