פתיתים צהובים ובצל מקורמל שמכינים בקלי קלות הכל בסיר אחד והילדים הולכים להתאהב! מושלם לצד שניצל או כל תוספת חלבונית לארוחת הצהריים, מושלם מושלם מושלם הבצל המקורמל יעטוף את הפתיתים ויתן טעם מתקתק! נסו להכין וספרו איך יצא לכם!
קוצצים את הבצלים לקוביות ומשחימים בסיר עם 3 כפות שמן זית, מוסיפים כף מלח מדיי פעם מערבבים ומוסיפים קצת מים ומגרדים את התחתית, זה יסייע לבצלים להתקרמל מהר יותר. התהליך ארוך ויכול לקחת גם 40-50 דקות עד שתגיעו לרמת הקירמול הרצויה
ברגע שהבצלים התקרמלו מוסיפים 2 כוסות פתיתים בצורה שאוהבים, כף כורכום (או כפית כורכום וכפית תבלין קארי צהוב), מערבבים, מוסיפים 2 ורבע כוסות מים חמים ומערבבים
סוגרים מכסה ומבשלים בעוצמה בינונית כ-12 דקות, משאירים מכסה סגור לעוד 7 דקות ופותחים. תהנו :)
אפשר לשלב קארי צהוב וכורכום ולבחור בסוג הפתיתים הרצויים!