פשטידת תרד וגבינות ללא גלוטן מופחתת שומן מושלמת לארוחת הערב או לערב חג שבועות, ערב חג הפסח, היא מושלמת ומפוצצת בטעם בזכות הבצל במקורמל והתרד החלוט, עונג צרוף לחך מובטח לכם! יש לי באתר עוד מגוון מתכונים ללא גלוטן שתוכלו להכין בקלי קלות! יש באתר עוד מתכון פנומנלי לפשטידת גבינות ותירס ללא גלוטן שגם אותה אתם פשוט חייבים לנסות להכין! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מטגנים את הבצל עד שהוא מקורמל חום ויפה, מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עוד כדקה, קוצצים את עלי התרד ומוסיפים למחבת, מטגנים עד שמצטמצמים בגודלם. בסיום מעבירים למסננת ומסננים את הנוזלים, מחכים שהכל יתקרר. בנתיים מדליקים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו
ברגע שקר מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים גביע קוטג' של טרה (250 גרם) ואת הגבינה הצהובה של נעם המגורדת, ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח פלפל ואגוז מוסקט, מערבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים טיפה שמבחינת מליחות היא מספיק מלוחה לכם
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40-45 דקות או עד שמזהיב יפה, מוציאים, נותנים לפשטידה מעט להצטנן ואוכלים. אהבתם? פרגנו בלייק❤️