פסטה פטה עגבניות שרי בתנור - את הפסטה מבשלים בסיר ואת הרוטב מכינים בתנור - מכניסים את הכל לתבנית אחת ולתנור לכ-35 דקות והופ יש לכם אחלה בחלה של רוטב עגבניות עם גבינת פטה שיעטוף לכם את הפסטה ויתן מרקם מיוחד! נסו להכין וספרו לי איך יצא לכם! יש באתר עוד מבחר מתכוני פסטות מעולים שתוכלו להכין בבית! כמובן יש גם באתר מתכון לפסטה ברוטב רוזה משוגע! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם כיוון שמתכונים עולים לשם לפני כל המקומות!
מדליקים תנור על 200 מעלות חום עליון תחתון
לתבנית עם נייר אפייה מוסיפים את העגבניות הבזיליקום האורגנו מעט שמן זית גבינת פטה שיני שום מלח צ׳ילי גרוס חריף ופלפל שחור גרוס
מכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-35 דקות
מבשלים 250 גרם פסטה במים חמים עם הרבה מלח לפי הוראות היצרן מסננים ושומרים מעט ממי הפסטה בצד
אחרי 35 דקות מוציאים את התבנית מהתנור וטוחנים הכל לרוטב אחיד, מעבירים לסיר מוסיפים מעט פרמז׳ן מערבבים ומוסיפים את הפסטה, מוסיפים מעט ממי הפסטה ומערבבים היטב עד שהרוטב עוטף את הפסטה, מצלחתים ובתיאבון
לא חובה אורגנו טרי אבל רצוי!
אפשר להחליף לגבינת פטה כבשים במקום העיזים
כל הכבוד זה מושלם!!!
תהני הילה הנשמהההה