פסטה בולונז בסיר אחד למי שאוהב פסטות ובולונז מדובר במתכון קליל ומהיר שיתחסל בשניות על ידכם ועל ידי הילדים! רוטב אדום טעים בטעם של פעם, עם בצל לבן, פפריקה, עגבניות, באמת טעים להפליא! יש באתר גם מתכון לספגטי בולונז בפיתה כמו של אייל שני למי שרוצה להתנחם בהרבה פחמימות :) בכללי יש באתר כל מיני מתכונים לארוחת צהריים מושלמת וכמובן עוד מתכונים לפסטות מכל הסוגים. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
חותכים בצל לבן בינוני או גדול לקוביות ומטגנים עד להזהבה עם מעט מלח.
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים מטגנים אותו ומוסיפים את הרסק המרוכז ואת כל התבלינים: 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה כורכום אבקת מרק מלח פלפל כפית סוכר ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות מערבבים טוב ומבשלים את הרוטב מספר דקות, אח"כ מוסיפים פסטה בצורה שרוצים, מוסיפים מים (אפשר לשלב גם ציר בקר) עד לכיסוי - בערך ליטר עד ליטר ורבע מערבבים ומכסים במכסה.
מבשלים הכל כ-15 דקות או עד שהפסטה שותה את הנוזלים, מערבבים ואם רוצים מוסיפים לצבע אדום יותר עוד קצת פפריקה ורסק ומערבבים, מתקנים מליחות ומגישים, אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה מאוהב בכם!
אפשר להשתמש בפסטה בכל צורה. לצליאקים תשתמשו בפסטה ללא גלוטן. על אבקת המרק אפשר לוותר, רצוי לשלב גם ציר בקר או ציר ירקות יעשיר את הטעם.