פירה בטטה פרווה טבעוני טעים שחובה עליכם להכין בבית! מתאים למי שרגיש ללקטוז ומחפש משהו ללא חמאה ללא שמנת מתוקה או ללא חלב! כמובן שברגע אפשר להפוך את המתכון הזה לחלבי אבל כל הרעיון שהוא לא! ואל תדאגו קרם הקוקוס לא יתן טעם של קוקוס לפירה! יש באתר גם מתכון לפירה פרווה חלק וקטיפתי שתוכלו להכין לארוחת הצהריים או לשבת המלכה כתוספת לארוחה הבשרית. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם! כמו כן יש לי באתר עוד מתכונים לתוספות לארוחת צהריים שתוכלו להכין.
מבשלים בסיר גדול עם מים חמים תפוח אדמה בינוני ו-2 בטטות גדולות עד לריכוך (מבשלים עם הקליפה), ברגע שהכל רך אחרי כשעה שעה וקצת מוציאים נותנים להכל להצטנן ומסירים קליפות
מועכים עם מועך תפודים איכותי (של מגנוס) את תפוחי האדמה והבטטות, מוסיפים את התיבול: קרם קוקוס, שמן זית, מלח פלפל לבן/שחור, מערבבים היטב טועמים ומתקנים טעם לפי טעמכם האישי
מגישים עם בצל מקורמל ופטרוזיליה קצוצה ושיהיה בתיאבון
ניתן להחליף קרם קוקוס בשמנת צמחית, מלח פלפל לפי טעם אישי.
ניתן להחליף קרם קוקוס בשמנת מתוקה ואת שמן הזית להחליף בחמאה. (לגרסה החלבית.)
רעיונות הגשה: הגשה חלקה, פטרוזיליה ובצל מקורמל, בצל מקורמל בלבד, תהנו!