מכורים לפיצות ואין לכם כוח לבשל? הכנו לכם מתכון מושלם ל"פיצה פיתה" משודרגת עם 4 סוגי גבינות: קצ'וטה, פרמז'ן, מוצרלה וגבינה צהובה, טעים טעים טעים! בזיליקום, שום ורוטב עגבניות משובח! לכל מי שאוהב מתכונים מהירים מדובר במתכון פשוט וקל במיוחד, צפו בסרטון הוידאו, עקבו אחר ההוראות ואל תשכחו להירשם כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו כדי לקבל את כל העדכונים על המתכונים הכי שווים! אגב אם בא לכם להנות ממתכון לפסטה איטלקית מסורתית לחצו כאן ותגיעו למתכון נפלא!
יוצרים רוטב עגבניות עם המוצרים שכתבנו מלמעלה: עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 2 כפיות אורגנו, מלח, פלפל, כפית סוכר, שמן זית, ושן שום כתושה, יוצרים תערובת גבינות מ-4 סוגי גבינות: קצ'וטה, פרמז'ן, מוצרלה, וגבינה צהובה 32% שומן, מוסיפים מלח פלפל ושמן זית, מניחים בצד את 2 התערובות בנפרד.
חותכים 3 פיתות למעין משולשים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה, מברישים את 2 צדדי הפיתות בשמן זית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות לכ-15 דקות ומוציאים (תסתכלו מדיי פעם שהפיתה לא נשרפת).
מורחים רסק עגבניות על הפיתות בנדיבות, שמים על כל פיתה עם רסק מתערובת הגבינות כמה שבא לכם, שמים פרוסת שן שום כתושה על כל אחד ממשולשי הפיתות ועלי בזיליקום טריים.
מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות שוב (אפילו רצוי להכניס לחלקו העליון) למספר דקות בודדות כדי שהגבינות ימסו, לאחר שרואים שהגבינה נמסה מוציאים החוצה, שמים עוד כמה עלי בזיליקום טריים, מחכים טיפה שיתקרר ואוכלים, בתיאבון :)
ניתן להשתמש ברוטב פיצה קנוי ומוכן אך מאוד מומלץ להכין את מתכון הרוטב שכתבנו במתכון.
שימו לב לא לשרוף את הפיתות כדי שלא יהיו קשות מדיי.
לכל שאלה תגיבו ונענה בהקדם, הירשמו לערוץ היוטיוב שלנו כמנויים ולחצו על הפעמון.