פילה לברק בלימון ודבש ב-2 שיטות בישול שונות - פילה לברק במחבת + פילה לברק בתנור - עם ירקות: עגבניות מגי + בצל סגול (ניתן להוסיף פרוסות קישוא / זוקיני), מתכון קליל פשוט וטעים שיעשה לכם כיף בחך! מתאים לארוחת צהריים קלה ומהירה או למי שאוהב דגים - תכינו את המרינדה, תטביעו את הדגים בפנים, כסו אותם היטב, עקבו אחר שאר ההוראות וספרו לי בתגובה איך יצא לכם! יש באתר מתכון לקציצות דגי לוקוס לשבת - ברוטב מרוקאי טעים וישנו גם מתכון לדג דניס על האש עם עשבי תיבול שאתם חייבים לנסות! מזכיר לכם שכל המתכונים עולים אליי לדף האינסטגרם לפני שעולים לאתר, מזכיר לכם שאם תרצו תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש! צפו במתכון וידאו:
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים ליצירת מרינדה
טובלים את פילה הלברק במרינדה היטב
מחממים שמן זית במחבת, חותכים 2 בצלים סגולים ו-2 עגבניות מגי לחתיכות גסות ומוסיפים למחבת, מחממים בעוצמה בינונית עד לריכוך אבל לא ריכוך מוחלט
מוסיפים את פילה הלברק למרכז המחבת ושופכים מעט מרוטב המרינדה הרותח שבמחבת עליו מלמעלה, מטגנים ממש 4-5 דקות מכל צד - לא יותר מדיי כדי שלא יתייבש - ואוכלים כשהוא עסיסי
אפייה בתנור - מניחים את פילה הלבן על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לאמצע התנור שחומם על 180 מעלות ל-18-20 דקות - שימו לב לא לייבש את הדג
ניתן להוסיף עוד ירקות כמו: זוקיני / קישוא
אם בא לכם קצת ירק נגיס ניתן להוסיף רצועות של גמבות בכמה צבעים
מלח ופלפל לפי טעם
שלום רציתי לדעת אם שלב 5 הוא במקום שלב 4 או שצריך להכניס לתור אחרי שמטגנים
שלב 5 הוא במקום 4 כמובן... זה או על מחבת או בתנור.