פודיק - Foodik

עוף שלם במעשנה של נינג'ה

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
89 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוף שלם במעשנה של נינג'ה
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
שעה ו-5 דקות
זמן כולל
שעה ו-15 דקות

עוף שלם במעשנה - גריל חיצוני מעשנה של נינג'ה WOODFIRE PRO XL יוצא רך טעים בטירוף וסופר קל להכנה! ישנו מדחום פנימי למכשיר כך שנועצים אותו בחלק ה"שמן" של העוף (את העוף מתבלים לפני בקלי קלות לפי התיבול הכתוב למטה) ופשוט סוגרים את המעשנה, מכניסים שבבי עץ ונותנים לה לעבוד עד שהעוף מגיע לטמפרטורה הרצויה ומוציאים, יוצא פשוט חוויה וטעים להפליא. עקבו אחר ההוראות וקנו את המכשיר המדהים הזה הוא פשוט מדהים! יש באתר עוד מתכונים נפלאים עם מכשירי נינג'ה השווים כנסו

7 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מערבבים את שמן הזית עם הרוטב ברביקיו דבש, סרירצ'ה, צ'ילי מתוק וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

  • מייבשים את העוף השלם עם נייר סופג ואז מורחים מהרוטב על כל העוף. (אפשר להכניס לתוכו לימון שלם ואחכ להשתמש בו).

  • שופכים בנדיבות תבלין ראב ברביקיו או ראב (תערובת תבלינים) שאוהבים וממש שמים בנדיבות על כל החלקים בעוף.

  • לוקחים שבבי עץ של נינג'ה (מיקס של השבבים העדינים והחזקים) ומכניסים לתוך הגריל חיצוני מעשנה של נינג'ה שמים בצד ומפעילים על תוכנית עישון. מפעילים ומחכים עד שהמכשיר יהיה מוכן לפעולה

  • ברגע שמוכן לפעולה פותחים מכניסים את העוף ולוחצים במכשיר על תוכנית ידנית ומנמיכים את המעלות ל-74 מעלות (אלו המעלות הפנימיות שאנחנו רוצים שהעוף יגיע אליהן). מחברים את המדחום של המעשנה - למעשנה, ונועצים אותו בחלק הכי שמן של העוף (בחזה), סוגרים את המעשנה בזהירות ומחכים עד שיגיע למעלות (לוקח שעה ומשהו בערך).

  • את העוף ניתן למקם גם על רשת הטיגון אם רוצים ואפשר גם רגיל על פלטת הצלייה. שימו לב שבצג של המכשיר בצד שמאל יהיו כתובות הטמפרטורות של העוף (אצלי התחיל מ-9) ובצד ימין את הטמפ' הרצויה. לאט לאט תראו שהטמפ' עולה, העוף יצא לכם פשוט מדהים!

  • בסיום הוצאתי את העוף נתתי לו מנוחה של 15 דק' וחתכתי, פשוט מעדן. חתכתי אותו לרצועות דקיקות חתכתי עוד ירקות והכנסתי לווק הכנתי מוקפץ, מה אני אגיד לכם? חוויה, תכינו!

הערות
  • אפשר לשחק עם התיבול ולשים איזה תיבול שאתם אוהבים!

0 תגובות על: עוף שלם במעשנה של נינג'ה
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# לחיטוב # אוכל ליום שישי # אוכל לשבת # מאכלים לשבת # ארוחות צהריים קלות # ארוחת שישי # שישי בצהריים # אוכל לאורחים # מתכונים לחגים # חזה עוף למתאמנים # חיטוב # אוכל לספורטאים # ערב שבת # ארוחות קלות # אוכל ללא גלוטן # אוכל לאירוח # אוכל לאירועים # אוכל לאירועים משפחתיים # ארוחת צהריים לשבת # ארוחת צהריים לשישי # אוכל ליום שבת # צ'ילי מתוק # שבת # ארוחת צהריים קלה # ארוחות צהריים בשריות # מנגל # חגים # אוכל ליום העצמאות # אוכל למנגל # שישי # ערב שישי # קרניבור # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחת צהריים בשרית # בשר לראש השנה # חלבון # מתאמנים # אוכל לחיטוב # ארוחות צהריים ב 10 דקות # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # ארוחה חגיגית לשבת # חזה עוף לחיטוב # ארוחה לחיטוב # ארוחות לחיטוב # ארוחות קלילות # אוכל לסוף שבוע # ארוחות צהריים טעימות # אימונים # מנה בשרית לחגים # מנות עיקריות לחגים # מאכלים לשישי # על המנגל # ברביקיו דבש # ברביקיו # רוטב צ'ילי מתוק # מקור לחלבון # שבת בצהריים # ארוחת צהריים אסייתית # ראב # רוטב ברביקיו # ארוחות צהריים כשרות לפסח # ארוחת צהריים בשרית לפסח # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # רוטב סרירצ'ה # מנות עיקריות לראש השנה # גריל חיצוני ומעשנה נינג'ה # עוף # סוכר # מתכונים ב 10 דקות # חדר כושר # עישון בשר # מעשנה # בשר מעושן # תבלין ראב # עישון בשר למתחילים # עישון בשר במעשנת # בשר # קרניבורים # ארוחת צהריים # ראש השנה # מאכלים לראש השנה # יום העצמאות # מתכונים למנגל

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il