עוגת שוקולד פרווה ללא מיקסר הכל בקערה אחת עם גנאש שוקולד פרווה בקלי קלות, מתכון טעים ממכר קל להכנה מושלם ליום ההולדת לילדים או או בא לכם סתם קינוח פרווה לסוף השבוע - תכינו ותהנו מעוגה מפוצצת בשוקולד, פשוט ממכרת וטעימה ברמות! יש באתר עוד מתכוני עוגות בחושות נהדרים שתוכלו להכין בלי מאמצים מיותרים!
לקערה גדולה מוסיפים את כל המצרכים הרשומים למעלה לעוגה, מערבבים טוב טוב עד שאין גושים בכלל! מדליקים בנתיים תנור על 180 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו.
מניחים נייר אפייה בתבנית 20X30 ושופכים את בלילת העוגה לבפנים
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו) לכ-40 דקות או עד שנכנס קיסם ויוצא יבש
בזמן שהעוגה בתנור - לסיר קטן מוסיפים את השוקולד הקצפת הצמחית ושאר המצרכים לגנאש השוקולד העשיר, מערבבים עד שהכל נמס מושלם או שממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שמתקבלת תערובת שוקולדית חלקה.
מוציאים את העוגה מהתנור אחרי 40 דקות, מחוררים עם שיפוד עבה, שופכים את גנאש השוקולד מיישרים וחותכים באותו הרגע (אפשר לחתוך לפני ואז לשפוך גנאש). מגישים ואוכלים, בתיאבון!
ניתן לעשות גם גנאש שוקולד חלבי אם בא לכם. בכל מקרה יש גם מתכון נוסף באתר לגנאש שוקולד פרווה (שימו לב שליקר בייליס הוא חלבי!)