עוגת שוקולד רכה ועסיסית וגם עוגת מייפל בתבנית אחת! (יש באתר גם מתכון לעוגת מייפל גבוהה בתבנית אחת למי שבקטע והיא אפילו מופחתת סוכר!) שתי העוגות פרווה ומכינים אותן בקלי קלות! הן מושלמות כקינוח לשבת המלכה אז רוצו להכין בהקדם האפשרי! יש באתר עוד מגוון קינוחים פרווה שכדאי להכיר ולהכין וכמובן שיש לי גם מתכונים לקינוחים נוספים ללא מיקסר ובקלי קלות! עקבו באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מוסיפים לקערה גדולה את הביצים הסוכר וקמצוץ המלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השמן ואת שאר המצרכים ומערבבים ממש טוב עם מטרפה ידנית או שטוחנים במעבד מזון עד שיעלמו כל גושי הקקאו!
מעבירים לתבנית האפייה המחולקת לצד המרובע שלה (או תבנית מרובעת 22 על 22). בינתיים מדליקים תנור על 180מעלות חום עליון תחתון לא במצב טורבו!
מכינים את גנאש השוקולד שוברים לסיר קטן את כל המצרכים מוסיפים את הקצפת הצמחית הנס קפה והברנדי ומערבבים על עוצמת חום נמוכה עד שהכל נמס או שממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.
לעוגת המייפל מוסיפים את כל המצרכים לקערה וטורפים. אם יצא לכם מרקם סמיך מדיי תוסיפו עוד קצת חלב סויה או מיץ תפוזים או מים. אם יצא קצת דליל מדיי תוסיפו עוד קצת קמח. עד שיתקבל מרקם אחיד ללא גושים כמו בסרטון, תעבירו לחלק הצר (אינגליש קייק) בתבנית.
מכניסים את התבנית עם העוגות לאמצע תנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30-35-40 דקות או עד שנכנס קיסם באמצע ויוצא יבש או עם פירורים.
מחוררים את 2 העוגות עם קיסם עבה שופכים על המייפל סירופ מייפל ואגוזי מלך קצוצים ועל עוגת השוקולד את גנאש השוקולד שהכנו לפני. מחכים שהעוגות יצטננו ואוכלים.
טיפ חשוב: אם אחת העוגות מתחילה לקבל צבע כהה יותר מלמעלה פשוט קחו נייר כסף ושימו עליה כדי שלא תישרף לכם ואז תמשיכו את האפייה.