עוגת גבינה טירמיסו ללא גלוטן עם שברי שוקולד בתערובת הגבינות שמדמים את הטעם של הטילון מגנום אמאלה ואבאלה אתם חייבים להכין אותה! מושלמת לשבועות או אפילו כקינוח לסוף השבוע הקרב ובא עלינו לטובה! עוגה קרה טעימה שיכולה להתייצב במקרר או בשעתיים שלוש במקפיא, מבטיח לכם עונג צרוף בחך! הביס בעוגה עם הבשיקוטים הטבולים בברנדי והנס קפה אמאלהה.. צרחות... יש לי באתר עוד מבחר מתכונים לעוגות גבינה סופר שוות וטעימות שתוכלו להכין בקלי קלות! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מכינים את הנס קפה (אפשר גם אספרסו) ומוסיפים את הברנדי או ליקר הקפה מערבבים ומחכים שיתקרר
מכינים את תערובת הגבינות: לקערה גדולה מוסיפים גביע גבינת שמנת, גביע גבינת מסקרפונה, רבע כוס סוכר מערבבים היטב מוסיפים כפית מחית וניל איכותית ומערבבים היטב.
מקציפים חצי גביע שמנת מתוקה 38% שומן קרה מהמקרר (חשוב) לקצפת יציבה מוסיפים לתערובת ומקפלים בעדינות, קוצצים 2 חפיסות של שוקולד חלב ומוסיפים לתערובת הגבינות, מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל ומערבבים בעדינות
טובלים את הבישקוטים בתערובת הנס קפה והברנדי ומסדרים בתחתית התבנית (אפשר לסדר גם לפני ולהקפיא), עליהם יוצקים חצי מתערובת הגבינות, אח"כ טובלים עוד בישקוטים ומסדרים באמצע, ושוב יוצקים את חצי תערובת הגבינות שנשארה לנו בקערה. מסדרים יפה, מפזרים קקאו ומכניסים למקרר להתייצבות למספר שעות או לילה, כדאי לאכול אח"כ עם כפית, אתם תהנו..... פרגנו בלייק אם אהבתם 🙂
ניתן לקצוץ שוקולד מריר גם אם רוצים
את הברנדי ניתן להחליף לליקר קפה / בייליס ואת הנס קפה אפשר להחליף באספרסו.
לתבנית בקוטר 26 מכפילים הכל ב-2!