קראמבל קוקיז מתכון נדיר (crumbl cookies) עם 9 טעמים שונים שאתם חייבים לנסות להכין בבית: פררו רושה, פיסטוק, אוראו, סוכריות צבעוניות, סוכריות M&M, קרמל מלוח ובייגלה, קליק חום לבן, קינדר, לוטוס. כל מה שצריך להכין הוא את בצק העוגיות בקלי קלות להכין ממנו עוגיות, לשים ברינגים כמו שלי או ברינגים מנייר מה שיש לכם ולאפות בתנור כ-10-11 דקות. העוגיות צריכות להצטנן לגמרי והן יוצאות רכות ונימוחות ואם תאכלו אותן עם חלב אתם לא תאמינו איזה ביס מטורף יהיה לכם בפה. זה דיי דומה לעוגיות קינדר שהכנתי פה בבלוג. ואם אתם בקטע של עוגיות כנסו לקטגוריית מתכוני עוגיות באתר שלי וצפו במתכונים שווים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים. יש באתר מגוון קינוחים שווים בתנור אם אתם בקטע.
מוסיפים למעבד מזון את כל המצרכים הכתובים למעלה מלבישים וו גיטרה ולשים עד לקבלת בצק עוגיות אחיד ורך.
לוקחים כל פעם כף וקצת לקערית קטנה ושמים את התוספות, בעוגייה אחת שמתי מעט מחית פיסטוק, צ'אנקים של פיסטוקים וקוביית שוקולד פיסטוק של LINDOR, בשנייה שמתי סוכריות M&M, בשלישית שמתי חצי כפית ממרח קרמל מלוח וקוביית שוקולד בלונדי, ברביעית אצבע שוקולד קינדר ומעט ממרח קינדר, בחמישית כתשתי פררו רושה אחד ועיררבתי עם בצק העוגייה, בשישית הוספתי 2 עוגיות לוטוס כתושות, בשביעית הוספתי 2 עוגיות אוראו כתושות, בשמינית הוספתי קליק חום לבן! בתשיעית הוספתי 2 כפות של סוכריות צבעיוניות (אלה ששמים על עוגת שוקולד).
אחרי שמכינים את כל עיגולי בצק העוגיות מכניסים לרינג נירוסטה או לכלי קטן מותאם לתנור משטחים מעט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו לכ-10-11 דקות, מוציאים מחכים שיצטננו לגמרי בטמפ' החדר. לשמור אח"כ בקופסה אטומה.
תסתכלו בסרטון ותראו איך הוספתי תוספות לכל עוגייה, למשל בפררו רושה זילפתי שוקולד מעורבב עם מעט שמנת מתוקה מומס ושמתי עוד פררו רושה, בקליק הוספתי שוקולד ושמתי את הקליק חום לבן, בקרמל מלוח שמתי ממרח קרמל מלוח בייגלה ומעט מלח גס, בלוטוס שמתי זילוף שוקולד לבן עם עוגיית לוטוס, ממש בכל דבר שמתי ויצא פשוט מטורף בטעם!
אפשר לשחק עם התוספות מלמעלה ולשים מה שרוצים, אפשר לשים שמנת מתוקה עם ריבת תותים וקצת תותים טריים מלמעלה או פירות יער או כל דבר מתוק אחר שאוהבים, אפילו קינמון וקקאו ואפילו אפשר לצבוע עוגייה אחת עם קקאו בצבע חום.
היי אשמח לדעת לי יש רינג גובה 5 רוחב 10 או הפוך אני לא זוכרת אבל זה גודל טוב לעוגיות אם לא אני אשמח להמלצה לגדול של רינג או תבנית שאפשר לאפות בה
נשמע מדהים. לי היה רינג בקוטר 8 אבל 10 יהיה פגז. בהצלחה
חייב מחית וניל? או שאפשר לשים משהו במקום
היי. אפשר תמצית ואם אין אפשר לוותר.
מה משקל של כל עוגיה
היי, לא שקלתי. את יכולה לשקול ולחלק לכמה שתרצי.
חובה להשתמש ברינגים לאפייה?
אפשר בתבניות קאפקייקס כאלו לאפייה..
יש אפשרות ללא מיקסר?
כן. ללוש טוב בידיים
תודה רבה!