עוגיות קינדר מושחתות נימוחות טעימות ללא מיקסר קלות להכנה שתוכלו להכין לכם או לילדים, אפשר כמובן להחליף את הקינדר לשוקולד אחר אבל אם אתם בקטע של מתכוני קינדר זה אחד מהמתכונים היותר שווים שיש לי להציע לכם, יש באתר גם עוד מגוון מתכוני עוגיות מעניינים וטעימים במיוחד. עקבו באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם! למי שלא אוכל חלב נוכרי שיחליף לשוקולד שהוא אוהב באותה הכמות.
ממיסים את החמאה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל מוציאים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הסוכרים, הקמח ושאר המצרכים ומערבבים (לא לשים את הביצה על חמאה חמה!). תערבבו עם הידיים.
שוברים 12 אצבעות שוקולד קינדר ושומרים 4 בצד (או יותר) (כדי לשים אח"כ מלמעלה כשהן יצאו בתנור.) מוסיפים לבצק עוגיות הפריך ומערבבים עם הידיים מטמיעים את השוקולד בפנים כמו בסרטון.
מכסים את תערובת הבצק ומכניסים למקרר לשעה או שעתיים, אח"כ מוציאים לוקחים כל פעם כף ומייצרים עיגולים במשקל של 50-60 גרם בגודל של כדורי שוקולד, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה (על תבנית יסתדרו 12 כדורים ואח"כ תכניסו עוד 3), יצאו לכם סה"כ כ-15 כדורים.
מכניסים לאמצע תנור שחומם מראש (חממו לפחות 10 דקות מראש) על 180 מעלות לא טורבו לכ-10-12 דקות, מוציאים וישר נועצים בעוגיות בעדינות עוד קצת שברי אצבעות שוקולד קינדר שימסו ויהיו טעימות, נותנים לעוגיות להצטנן כ-10-15 דקות ואוכלים. בתיאבון!
אפשר להשתמש בשוקולד שאוהבים
אתה משתמש בסוכר חום כהה או דמררה?
סוכר חום דמררה כמו בוידאו גם. לא הסוכר חום כהה שהוא קצת קשיח... הסוכר חום בהיר :)