עוגיות אמסטרדם ללא מיקסר ללא צורך בפרלינים, פשוט לשים הכל בקערה אחת, ללוש טוב, לקרר קצת במקרר (חצי שעה) לשבור 2 עוגיות שוקולד מילקה לבן להכניס בתוך כל עוגייה (לשקול 50 גרם כל עוגיה) ופשוט להכניס לתנור ל-8-10 דקות בלבד! קל טעים ומהיר, פשוט נמס בפה, לאכול עם חלב קר ולהתענג. יש באתר גם מתכון לקראמבל קוקיז 9 טעמים וכמובן מתכון לעוגיות קינדר מטורפות אם אתם בקטע של עוגיות עם בצק עוגיות טעים שנמס בפה. עקבו באינסטגרם וצפו בעוד מתכונים. יש באתר עוד מגוון קינוחים ללא מיקסר אם אתם בקטע וגם כמובן שלל קינוחים בתנור שתוכלו להכין בקלי קלות.
מוסיפים לקערה את כל המצרכים ודואגים שהחמאה תהיה רכה כדי שיהיה קל לערבב אותה, מערבבים הכל עם הידיים (או במיקסר) עד לקבלת גוש בצק עוגיות חום כהה, מכסים ומקררים כ-30-45 דקות.
מוציאים מייצרים כדורים במשקל של 50 גרם, יוצרים גומה קטנה בכדור מכניסים לתוכו 2 קוביות שוקולד מילקה לבן סוגרים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש (חשוב לחמם 10 דק' לפני) על 170 מעלות טורבו לכ-8-10 דק'. מוציאים נותנים להן להתקרר מספר דקות ואוכלים כשהן עוד קצת חמות.
* אפשר לאחסן בקופסה מספר ימים ואח"כ לחמם שוב לפני שאוכלים או לאכול קר ישירות מהמקרר. תהנו!
אם אין אבקת סודה לשתייה לא נורא, תכינו ויצא לכם גם קטלני.