סלט ביצים עם בצל מקורמל - מתכון לסלט ביצים הכי טעים בעולם שחובה להכין ולהניח על שולחן השבת לצד מגוון הסלטים, עקבו אחר ההוראות ואחר סרטון הוידאו (מתכון של דקה אחת בלבד) ותהנו מאחלה סלט עם "טוויסט" קטן בעלילה שהוא הבצל המקורמל, פשוט פשוט פשוט! אם בא לכם רעיונות לעוד סלטים יש באתר מתכון לסלט מטבוחה מרוקאית אמיתי אסלי אותנטי וישנו גם מתכון לסלט סלק מבושל ומתכון לסלט חצילים פיקנטי עם עגבניות ועוד דברים טובים. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם לקבלת המתכונים לפני כולם ושתירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. לעוד מתכוני סלטים לשבת לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה. בנתיים צפו במתכון הוידאו:
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת, חותכים 1 בצל לבן בגודל בינוני לקוביות ומטגנים על עוצמת אש הכי נמוכה כ-25-30 דקות עד לקירמול הבצל
בנתיים בזמן שהבצל מתקרמל מבשלים 6 ביצים לביצים קשות ואח"כ מקלפים את הביצים
לאחר שהבצל התקרמל (יש לערבב מדיי פעם כמובן) יש להעבירו לקערה, להוסיף את הביצים לקערה, להוסיף את המיונז ומלח לפי טעם, למעוך הכל ולערבב היטב, תטעמו ואם יש צורך תקנו תיבול, שיהיה בתיאבון
ניתן לאחסן מספר ימים בקופסה במקרר
ניתן להוסיף / להפחית כמויות מיונז לפי רצונכם - כנ"ל כמויות מלח
ניתן להמיר את המיונז במיונז קל שהוא פחות משמין (אבל פחות טעים לטעמי)
ניתן להמיר את הבצל המקורמל בבצל ירוק למי שאוהב
אפשר לדעת בבקשה כמות מדוייקת של מלח תמיד יוצא לי מלוח וחבל כי זה ממש טעים והייתי רוצה להמשיך להכין את זה.
תתחילי בכפית שטוחה ותטעמי כל פעם תוסיפי כמה שאת אוהבת.