סלט בורגול צבעוני לשבת המלכה לאירוע לארוחת בוקר ארוחת צהריים או סתם לנשנש באמצע היום! מתכון מושלם שכל אחד יכול להכין אותו בקלי קלות בבית! ואם אתם בקטע של סלטים עם בורגול אז קבלו סלט עם בורגול דק (גרישה) סלט טאבולה מושלם טעים חמצמץ שאתם חייבים להכין כחלק ממבחר הסלטים על שולחן שבת המלכה. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם.
משרים את הבורגול במים רותחים עד לממש מעט מעל הבורגול ומכסים במגבת לכ-30 דקות
בנתיים חותכים את המשמשים לחתיכות עבות, קוצצים את הפטרוזיליה (בסמוך לזמן שהבורגול יהיה מוכן כדי שתישאר רעננה), שוברים את הפקאנים הסיניים, קולים את הצנוברים במחבת חמה
ברגע שהבורגול מוכן מוסיפים לקערה שלו את החמוציות, את הצנוברים, את הרימונים, הפטרוזיליה הקצוצה, המשמשים המיובשים וכל שאר המצרכים ומערבבים, טועמים בודקים טעם ואם צריך מתקנים לפי טעם אישי, בתיאבון
אם לא אוהבים משהו אפשר להשמיט
לטבעוניים: תוותרו על הדבש ותוסיפו ממתיק טבעוני.