פודיק - Foodik

סיגר גבינות עם תרד ובצל

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
50 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סיגר גבינות עם תרד ובצל
מנות
8
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
17 דקות
זמן כולל
37 דקות

מהמתכון הזה יצאו לכם 8-9 סיגרים ואולי אפילו קצת יותר - תלוי במילוי שתכניסו ושימו לב לא לדחוף יותר מדיי מילוי אחרת הם יתפוצצו לכם! כל ביס מפוצץ בטעם והכנתי גם מטבל יוגורט לימוני עם עוקצניות פיקנטית (עם שמן צ'ילי שאפשר להכין בבית ויש לי מתכון כאן באתר לשמן הנפלא הזה) כל ביס פשוט מרענן בפה, לטבול את הסיגר במטבל ולאכול, פשוט חלום ועונג צרוף לחך! תנסו אותי. יש באתר עוד מתכונים חלביים נפלאים וטובים. אם אתם בקטע של משהו בשרי אז יש גם מתכון לעלי סיגר ממולאים בבשר כמובן שאפשר להכין בקלי קלות. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים שעולים שם לפני שעולים לאתר!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
23 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לכ-8 סיגרים:
  • למטבל יוגורט לימוני:
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מטגנים במחבת רחבה בצל לבן חתוך לקוביות עם כ-2 כפות שמן זית ומעט מלח עד שמתקרמל, ברגע שזה קורה מוסיפים פלפל שחור גרוס, מעט אגוז מוסקט נותנים ערבוב ומוסיפים חבילת תרד טורקי קצוץ ללא הגבעולים, מוסיפים מדי פעם מעט מים חמים ומערבבים עד שהם מתאדים ושהכל התרד הפך לממש "סמרטוטי". את כל התערובת ברגע שמוכנה מעבירים למסננת מעל קערה ולוחצים מעט כדי שיצאו כל הנוזלים (חשוב!) ומחכים שיתקרר.

  • לקערה נפרדת מוסיפים חפיסה של גבינת טוב טעם ומפוררים אותה, 2 פרוסות מוצרלה + 4 פרוסות גבינה צהובה קצוצות לקוביות, 1 ביצה L ומוסיפים, מוסיפים את תערובת התרד והבצל המטוגנים אחרי שכל הנוזלים נוקזו ואחרי שהתערובת התקררה (חשוב) ומערבבים עם מעט מלח ופלפל עד לקבלת תערובת מעט משחתית.

  • לוקחים מתערובת הגבינות ושמים בנדיבות (אבל לא להגזים שהסיגר לא יתפוצץ לכם באפייה) , מגלגלים משמאל לימין ומימין לשמאל, מגלגלים טיפה ואז מורחים תערובת של קמח ומעט וממשיכים לגלגל (תערובת "דבק" שתקשור לכם את הסיגר).

  • מניחים כל סיגר על צד הסגירה שלו על תבנית מרופדת בנייר אפייה מרססים אותם מעט בתרסיס שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו עד להשחמה לכ-15-20 דק' או עד שמשחים יפה.

הערות
  • אפשר לשחק עם המילוי גבינות ולשים גבינות רזות בלבד. הביצה קושרת הכל לכן לא כדאי לוותר עליה.

0 תגובות על: סיגר גבינות עם תרד ובצל
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# ארוחות בוקר מהירות # אגוז מוסקט # חג שבועות # מתכונים לשבועות # ארוחת בוקר לשבת # רעיון לארוחת בוקר # ארוחות בוקר קלות # ארוחה חלבית # ארוחות בוקר ב-10 דקות # אוכל זול # ארוחות זולות # רעיון לארוחת ערב # מטבלים # ממרחים ומטבלים # רעיונות לארוחות בוקר # מטבלים לארוחת בוקר # מסיבת רווקות # אוכל חלבי # אוכל לאירועים # מתכונים לאירועים # אירוח בופה # אוכל לאירועים משפחתיים # בצל # מנה ראשונה מעוצבת # מנות ראשונות # מנות ראשונות לשבועות # חלבי # מנה ראשונה # מנה ראשונה טעימה # מנה ראשונה לשבועות # מנות ראשונות חלביות # גבינת מוצרלה # ארוחות בוקר קלילות # ארוחות ערב בתנור # ארוחות ערב זולות # ארוחות ערב זולות בתנור # מתכונים זולים # ארוחות צהריים חלביות # רעיון לארוחת צהריים חלבית # ארוחות בוקר מיוחדות # ארוחות בוקר חלביות # ארוחות בוקר זריזות # מנה ראשונה לארוחת בוקר # מנה ראשונה חלבית # ארוחות בוקר מעוצבות # ארוחות חלביות # אוכל לשבועות # מנות פתיחה # מנות פתיחה חלביות # מנות פתיחה מיוחדות # ארוחות זוגיות חלביות # רעיון לארוחה רומנטית # אירוח חלבי # מנות חלביות לשבועות # רעיון לארוחת בוקר לשבת # שום כתוש # ביצה # אוכל בתנור # עריסה # עריסה מרוקאית # ארוחות ערב חלביות # חלבי מושחת # קריספי # ארוחה חלבית ב 10 דקות # גבינת טוב טעם # יאבלולו שמבלולו # סיגרים קריספיים # מתכונים דיאטטיים לשבועות # עלי סיגר # שמן צ'ילי # תרד # שום # לימון # יוגורט # בצל לבן # ארוחה זולה # מוצרלה # גבינה צהובה # בראנץ' # מיץ לימון # אירוח בופה חלבי # אירוח חלבי מתכונים # שבועות # ארוחת בוקר # ארוחות בוקר

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il