מתכון משוגע לסחוג ירוק חריף אש ביתי שמכינים תוך 10 דקות עבודה והטעם? מבטיח לכם שיותר טעים מבשווארמיות / פלאפליות / במסעדות או איפה שרק תרצו! שימו מהחריף בביס שלכם ותאמינו לי החריף הזה יקפיץ לכם אותו לשמיים תרתי משמע! שווה שווה שווה! אם אתם רוצים נוסח שונה של חריף יש לי באתר מתכון לסחוג ירוק תימני חריף של סבתא שלי שושנה ז"ל שהייתה מכינה בשיטה שלה. כל המתכונים עולים קודם כל לעמוד האינסטגרם שלי, אם בא לכם תעקבו אחריי ותישארו מעודכנים. כמו כן כל המתכונים עולים לערוץ היוטיוב שלי - תירשמו כמנויים עוד היום ותהנו מעדכונים אוטומטיים על המתכונים הכי שווים מדי שבוע! בנתיים צפו במתכון הוידאו עכשיו:
מנקים את הפלפלים מכל החלק הלבן בפנים ומכל הגרעינים ומעבירים למעבד מזון
חותכים 3 גבעולי בצל ירוק ומוסיפים למעבד מזון רק את החלק הירוק (לא יותר מדיי)
מוסיפים 3 כפות שיפקות קטנות מקופסת שימורים, כף שמן, פלפל צ'ילי אדום, את שיני השום הסוכר המלח והפטרוזיליה, טוחנים הכל וטועמים, אפשר קצת לתקן טעם
לעבוד עם כפפות! לא כדאי לגעת בפלפל חריף ללא כפפות
הכנתי ויצא מעולה חריף במידה, רענן ממש תוספת כייפית תודה
כיף גדול תהנו! שבת שלום