סוכריות עראיס הכי טעימות בעולם תיבול מדוייק, טעים, יבואו לכם כמו כפפה על המנגל מושלמות ליום העצמאות הקרב ובא, לאכול עם טחינה וסלסת עגבניות חריפה ופשוט להתענג מביס מושלם. אם אתם מחפשים מתכונים לסלטים אז יש באתר מתכונים לסלטים לשבת הכי טובים שיש שיתאימו לכם לצד הסוכריות עראיס!
מוסיפים לקערה את הבשר הטחון מהקצבייה הטרייה ״לה מרשה״ של קרפור (בשר טרי איכותי לבקש 25-30% שומן מהקצב), מוסיפים את כל שאר המצרכים הכתובים למעלה ולשים טוב, מכסים ומכניסים לשעה למקרר או לילה.
לוקחים מתערובת הבשר כמות נאה ומשטחים על גבי טורטייה (שיהיה דק ולא עבה!) מגלגלים ומהדקים.
מסדרים את הטורטיות המגולגלות אחת מתחת לשניה כמו בסרטון ומכניסים שיפודים בתוך הטורטיות נועצים ומעבירים את השיפודים בין כל הטורטיות עם מרווחים לא גדולים מדיי שה״סוכריות״ לא יצאו עבות מדיי!
מעבירים למנגל וצולים מכל צד (לא בעוצמת חום גבוהה מדיי שלא ישרף בחוץ ויהיה חי בפנים!
לקערה נפרדת מוסיפים טחינה גולמית של קרפור מ-100% שומשום אתיופי, מים מעט מיץ לימון מעט מלח ושום כתוש ומערבבים עד לקבלת קרמיות מושלמת.
הצעת הגשה: את סוכריות העראיס מניחים על צלחת עם ענפי פטרוזיליה, מזלפים מהטחינה על סוכריות העראיס, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ובשביל הביס המושלם מניחים על סוכרייה אחת מטבל של פלפל חריף עגבניות מגי שמן זית ומעט מלח, אוכלים ומתענגים.
ניתן לצלות על מחבת או בתנור על 180 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו עד שמזהיב יפה.