נשנושי ענבים קפואים בטעם חמוץ מתוק לקיץ הקרוב זה הדבר הבא שאתם הולכים להכין בבית תוך דקה עבודה! בתכלס זו מעין שיטה קלילה למשהו מהיר וקליל (ותיזהרו לתת לילדים הקטנים!) שתוכלו להכין לכם ולילדים ולהתרענן. זה לא בדיוק מתכון אלא יותר שיטה. יש לי באתר כל מיני שיטות וטיפים במטבח שתוכלו ליישם בקלי קלות. ספרו לי בתגובה למטה איך יצא לכם. כל המתכונים עולים לדף האינסטגרם שלי לפני כל המקומות.
מוסיפים 2 כפיות סוכר וסוחטים לימון לקערה עם ענבים מכל סוג שתרצו
מכניסים למקפיא למספר שעות או לילה. אח"כ אוכלים ושיהיה בתיאבון.
ניתן להשתמש בכל סוג ענבים שתרצו
יצא ממש טעים! רציתי לחסל את הכל אבל לא יכולתי כי כל המשפחה רצתה גם. ממש כמו סורבה, מתחרט שלא הכרתי את המתכון הזה לפני כן... מומלץ מאוד, הסירופ גם מעשיר ומוסיף לטעם. בקיצור, כל כך טעים בכלום עבודה.
כיף גדול תהנה