נאמס ויאטנמי קריספי זה אחד המאכלים הטעימים ביותר על פני כדור הארץ בעיניי, הוא קריספי, הוא מפוצץ בטעם ואי אפשר להפסיק לאכול אותו, תערובת בשר עוף או פרגיות טחונות, עם גזר, בצל ירוק, הרבה טעם, סויה צ'ילי מתוק ועוד דברים טובים מגלגלים את כל התערובת לתוך דפי אורז ומטגנים או אופים בתנור וזה יוצא פשוט חלום קריספי בפה, אין לכם מושג אפילו כמה. כל ההוראות כתובות למטה. יש באתר עוד אוכל אסייתי משגע שכדאי לכם לנסות להכין וכמובן גם את המוקפץ האסייתי המטורף שלי. עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים.
חותכים גזר ובצל ירוק וקוצצים, מוסיפים שמן זית למחבת מטגנים 500 גרם עוף טחון עם הבצל הירוק הגזר הקצוצים ו-3 שיני שום כתושות, מוסיפים מלח פלפל ואת הרטבים של TRU שהם פחות קלוריות ופחות סוכר! 3 כפות סויה של TRU ו-1.5 כפות רוטב צ'ילי מתוק של TRU. מערבבים הכל ונותנים טיגון ונזהרים לא לייבש, משרים לכמה דקות אטריות אורז במים חמים גוזרים עם מספריים מוסיפים לתערובת הבשר וממשיכים לטגן טועמים ומתקנים טעם, מוסיפים בסיום מעט שמן שומשום.
משרים 2 דפי אורז במים (כל פעם דף אחד) ומניחים אחד על השני, שמים מהתערובת באמצע סוגרים מצד שמאל ומצד ימין לאמצע, ואז מקפלים ליצירת נאמס / צורת סיגר - לא בעיה, ותמלאו בכמות יפה כדי שכל ביס יהיה מפוצץ בטעם.
מטגנים את הנאמס בשמן חם ועמוק 170 מעלות עד שהם קריספיים ומניחים על רשת צינון שישארו קריספיים.
מכינים את הרוטב: חצי כוס רוטב סויה של TRU, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק של TRU, כפית צ'ילי חריף גרוס, מעט לימון סחוט, כפית שמן שומשום שן שום כתושה ומערבבים, טועמים ואם צריך מתקנים טעם.
מרכיבים את הביס המושלם: חסה, כוסברה צ'ילי חריף ונענע טובלים ברוטב ואתם פשוט לא מבינים איזה ביס מטורף ומפוצץ טעם אתם תקבלו, אמאלה!
אפשר להשתמש ברטבים הרגילים.מציע לכם לא לוותר על הנענע החסה הכוסברה והפלפל צ'ילי יהיה לכם ביס מטורף.
למה אין סרטון בסוף?
יש,למה אין?
אני לא מוצא סרטון יש פה תמונה
יש סרטון מלמעלה רק ללחוץ PLAY או להיכנס לצפות ביוטיוב שלי.