רוצים לדעת איך מכינים רוטב סלסה מקסיקני כמו במסעדות? לרשותכם מתכון קל להכנת סלסה מעגבניות, פלפל ירוק, צ'ילי ושיני שום שמוסיפים לחריפות, פטרוזיליה ועוד. זה לא רוטב עגבניות חריף רגיל אלא יש בו סוד קטן שהופך את הרוטב למיוחד כמו במקסיקו. כדי לצפות בעוד מתכונים סודיים לחצו כאן ותירשמו כמנויים בערוץ היוטיוב שלנו. (לא לשכוח ללחוץ על הפעמון)
לקערה מוסיפים 3 עגבניות קצוצות, בצל לבן קצוץ דק, פלפל ירוק קצוץ דק, צרור פטרוזיליה קצוצה דק (רצוי ללא הגבעולים), 4 שיני שום קצוצות דק, כף של שום טחון, כף / חצי כף מלח - לפי טעמכם האישי, מיץ מחצי לימון טרי, מערבבים את הכל היטב.
מכינים את הרוטב: על מחבת צולים קלות על אש גבוהה תוך מספר דקות 6 עגבניות, 3 פלפל צ'ילי אדום יבשים (תנו להם טעם מעושן אל תשרפו אותם!)
תוציאו אותם החוצה, הכניסו למעבד מזון וטחנו עד לקבלת מרקם מימי, שפכו את הרוטב לקערה עם כל המרכיבים שהכנסתם מקודם וערבבו הכל היטב. שיהיה בתיאבון.
מעוניין לעקוב תודה
כיף