פודיק - Foodik

מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב

דרגו את המתכון: 
29 אהבו
20629 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב
מנות
12
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
4 שעות
זמן כולל
4 שעות ו-15 דקות

הכנתי לכם מתכון לחטיפי חלבון טעימים ובריאים ללא סוכר לחיטוב! (סה"כ 12 חטיפי חלבון כל אחד 25 גרם חלבון!) כל מה שאתם צריכים הם מספר מרכיבים: חלב שקדים, שיבולת שועל, אבקת חלבון, חמאת בוטנית טבעית, שוקולד מריר 90% קקאו ושברי שקדים, ממליצים לכם להירשם כמנויים בערוץ היוטיוב שלנו כדי לקבל עדכונים על מתכונים חדשים שעולים לערוץ (לא לשכוח ללחוץ על הפעמון). ערך תזונתי של חטיפי החלבון: חטיף בלי שוקולד: משקל: בין 70-80 גרם, 25 גרם חלבון, 355 קלוריות. חטיף עם שוקולד: משקל: 100-120 גרם, 25 גרם חלבון, 515 קלוריות. * כמובן שהמספרים הם פלוס מינוס מכיוון שבכל זאת מדובר בהכנה ביתית, אלא אם תשקלו חטיף חטיף שיצא לכם על הגרם אותו הדבר :) בהצלחה! יש לי מתכון מושלם לפנקייק חלבון טעים בריא עם כמות חלבון גדולה! לחצו כאן ותהנו מהמתכון המושלם שלנו לפנקייק חלבון סופר טעים!

5 / 0 מרכיבים
מרכיבים
11 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה שופכים 250 מיליליטר חלב שקדים ומערבבים את החלב היטב

  • מוסיפים 180 גרם אבקת חלבון (אפשר גם 200 למי שמעוניין) ומערבבים היטב עד שכל הגושים נעלמים! חשוב להגיע למרקם טוב.

  • מוסיפים 340 גרם חמאת בוטנים טבעית לתערובת האבקה וחלב השקדים ומערבבים היטב היטב בדיוק כמו שעשינו בסרטון הוידאו! חשוב להגיע למרקם חלק

  • לאחר מכן מוסיפים 400 גרם שיבולת שועל דקה ומערבבים היטב היטב מאחדים הכל כמו שצריך

  • מעבירים את התערובת של הכל מהקערה לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב

  • מפזרים שברי שקדים על "עוגת החלבון" שנוצרה לנו ומהדקים אותם בעזרת כל כלי שטוח

  • מכניסים את "עוגת החלבון" למקפיא ל-לפחות 4 שעות, כמובן שאפשר להשאיר את זה יותר מ-4 שעות.

  • לאחר מכן מוציאים את התבנית מהמקפיא ומתחילים לחתוך ל-12 חתיכות בצורה שווה (כל חטיף יוצא 25 גרם חלבון).

  • במקביל לוקחים קנקן / סיר קטן עם מים חמים ומניחים עליו קערה ולתוכה שוברים שוקולד מריר 90% קקאו ומוסיפים גם ממש מעט שמן קנולה (שיתן ברק לשוקולד) ומערבבים הכל עד שהכל נמס ומתאחד, את השוקולד שופכים לקערה נפרדת אחרת ונותנים לו להצטנן שיהיה בטמפרטורת החדר.

  • לאחר שהשוקולד הצטנן טובלים כל חטיף חלבון בקערה עם השוקולד ומניחים על נייר אפייה (כדי שלא ידבק לכם) ומהר מפזרים מעל החטיף שברי שקדים על השוקולד כל עוד הוא עוד לא התקרר כדי שיוכלו להידבק אליו.

  • ניתן להכין את החטיפים שוב למקפיא / למקרר לצינון נוסף ושיהיה לכם בתיאבון!

הערות
  • * ניתן להמיס את השוקולד המריר במיקרוגל* אפשר להשתמש גם באבקת חלבון טבעונית ולהפוך את החטיף לטבעוני* ניתן להשתמש באבקת חלבון בטעם אחר ולא רק בטעם וניל (למשל: שוקולד).* אפשר לפזר על החטיפים במקום שקדים בוטנים / אגוזי מלך טחונים.* למי שרוצה שהחטיף יהיה מתוק יותר יכול להוסיף סטיביה / סוכרזית / לטחון מספר תמרים ולהוסיף לתערובת.* אם אהבתם את המתכון תנו תגובה ותספרו איך יצא לכם, ואם יש לכם שאלה תגיבו ותשאלו כל מה שתרצו.

11 תגובות על: מתכון לחטיפי חלבון ללא סוכר לחיטוב
כתיבת תגובה
אורי
אורי
13 בספטמבר 2024 בשעה 11:51

אשמח לדעת אם אפשר לעשות את זה גם עם שוקולד מריר 100%?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
13 בספטמבר 2024 בשעה 13:54

כן. מקס' להוסיף קצת ממתיק נוזלי כדי שלא יהיה מר מדיי

הגב
תומר
תומר
29 במרץ 2024 בשעה 13:57

היי, כמה גרם כל חתיכה?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
31 במרץ 2024 בשעה 1:2

וואלה לא ספרתי כמה גרם חתיכה אבל יש פה בתיאור חישוב כמה גרם חלבון שומן קלוריות וכו' לחתיכה..

הגב
תומר
תומר
31 במרץ 2024 בשעה 8:37

החלבון ממש פצצה תודה על המתכון, אבל איך לדעת כמה חלבון... אם לא יודעים איזה גודל לחתוך חתיכה. איך אומרים הפולנים נו שויין...

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
31 במרץ 2024 בשעה 19:5

חחח, צריך לקחת את כל המרכיבים, לחבר את כל הערכים ביחד, ואז כשחותכים לחתיכות לחלק בכמות החתיכות, זה תמיד יהיה לך פלוס מינוס... :)

הגב
שאולי
שאולי
8 בנובמבר 2023 בשעה 15:6

תודה על המתכון אפשר בבקשה במידות שיש בבית ? כף/כוס וכו...?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
8 בנובמבר 2023 בשעה 16:5

היי בכיף, גודל של כפות או כוסות הוא משתנה לכן עדיף לעבוד עם משקל.

הגב
מיכח
מיכח
11 בספטמבר 2023 בשעה 1:16

היי תודה על המתכון אשמח לדעת מהם הערכים התזונתיים לכל חטיף

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
12 בספטמבר 2023 בשעה 3:48

כתובים לך בתיאור למעלה בתוך עמוד המתכון הערכים.

הגב
מיכל
מיכל
12 בספטמבר 2023 בשעה 11:58

תודה לא שמתי לב

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
12 בספטמבר 2023 בשעה 21:3

בכיף

הגב
סיוון
סיוון
29 ביולי 2023 בשעה 21:37

משום מה החלק הראשון לא מסתדר לי. שאני מוסיפה את אבקת החלבון זה הופך לממש סמיך כאילו אין נוזל... אתה יודע למה?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
30 ביולי 2023 בשעה 0:9

תסתכלי בסרטון השיבולת שועל והאבקה שותות את הנוזל זה אמור להיות ככה ממש כמו עיסה ואז מיישרים את זה על תבנית..לחצי כאן וצפי בסרטון ההכנה שלי.

הגב
אני
אני
23 באוקטובר 2022 בשעה 18:44

היי, איך אפשר להחליף את אבקת החלבון באבקת חלבון אפונה ללא טעם?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
23 באוקטובר 2022 בשעה 20:35

אפשרי אבל כדאי להוסיף ממתיק כלשהו אחרת לא יהיה לזה טעם.

הגב
אני
אני
23 באוקטובר 2022 בשעה 20:45

תודה שחר! כמה בערך יהיה מספיק למתכון הזה? נגיד להוסיף סילאן

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
23 באוקטובר 2022 בשעה 23:14

היי, מציע לך להוסיף כל פעם כף לטעום קצת לראות איך המתיקות בשבילך. יש גם ממתיקים ללא סוכר שתוכל להוסיף.

הגב
עמבר
עמבר
1 באפריל 2022 בשעה 13:3
מחוץ למקפיא החטיפים נהיים דביקים ומאוד קשה לקחת אותם החוצה.. יש לך רעיון?
הגב
פודיק
פודיק
2 באפריל 2022 בשעה 9:39
לעטוף בניילון נצמד ולקחת איתך, לאכול כשרוצים.
הגב
דור
דור
12 בספטמבר 2021 בשעה 19:28
האם אפשר להחליף את החלב שקדים בחלב רגיל?
הגב
פודיק
פודיק
13 בספטמבר 2021 בשעה 10:43
היי דור, כן
הגב
אבירם
אבירם
2 באוגוסט 2021 בשעה 12:51
שלום, האם אפשר להחליף את החמאת בוטנים בחמאה אחרת כלשהיא או ברכיב אחר? בנוסף האם יש לי אבקת חלבון בטעם כרמל אני יכול להוסיף מלח או רכיב בנוסף שיצא דומה לחטיף הסניקרס? תודה
הגב
פודיק
פודיק
2 באוגוסט 2021 בשעה 14:3
היי אבירם. אתה רוצה טעמים אחרים במקום הבוטנים? וכן אפשר לשחק עם זה אתה יכול להוסיף קצת מלח, טעם האבקה הוא לטעמך האישי :)
הגב
אתי
אתי
23 במאי 2021 בשעה 7:50
שלום. האם ניתן לשמור את החטיפים מחוץ למקרר? ולכמה זמן? רוצה לשלוח אם הילד לפנימייה אספקה לשבוע אך אין לו אפשרות לקירור.
הגב
אסתי
אסתי
14 בדצמבר 2020 בשעה 12:44
מתכון מוצלח , במה אפשר להחליף את אבקת חלבון? תודה
הגב
פודיק
פודיק
18 בדצמבר 2020 בשעה 1:39
היי אסתי היקרה, תודה! מדוע את רוצה להחליף את אבקת החלבון?
הגב
אושרי
אושרי
16 באוקטובר 2023 בשעה 21:12

היי אין לי אבקת חלבון, אפשרי להחליף במשקה חלבון או יוגורט חלבון?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
17 באוקטובר 2023 בשעה 13:36

לא.. זה ישנה את כל המרקמיות....

הגב
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il