קישואים עגולים הממולאים בבורגול, עדשים ירוקות, עדשים כתומות, שקדים נענע ועוד. המנה יכולה לשמש הן כראשונה והן כעיקרית. כדי לצפות בעוד מתכונים מעניינים לחצו כאן והירשמו כמנויים בערוץ היוטיוב שלנו, לחצו על הפעמון כדי שתוכלו לקבל עדכונים לטלפון הנייד כאשר מתכון חדש עולה לערוץ. תהנו!
חתכו 4 ראשים של קישואים עגולים ולהשאיר בצד (ישמשו כמכסה לקישוא). תוציאו תכולת הקישואים לתוך קערה.
חתכו בצל ושיני שום לריבועים והוסיפו למעבד מזון. כמו כן, הוסיפו 15 עלי נענע (בלי הגבעולים) ו-10 גבעולי פטרוזיליה, חצי מתכולת הקישואים (הכוונה לתכולה שהוצאתם מהקישואים מקודם) ו-5 כפות של שמן זית. טחנו הכל בשני פולסים. (לא לטחון יותר מדיי).
הוציאו את התערובת ממעבד המזון למסננת ונקזו את הנוזלים.
לאותה קערה הוסיפו בורגול מבושל, עדשים ירוקות וכתומות מבושלות, חצי כף מלח, חצי כף פלפל, 2 כפות עשבי תיבול, מיץ מחצי לימון וערבבו היטב.
במחבת חמה קולים שברי שקדים ומערבבים כדי שלא ישרפו. שפכו לתערובת וערבבו.
מלאו כל קישוא בתערובת וסגו עם המכסה שלו (הראש של קישוא).
שפכו 2 כפות שמן זית לסיר, הוסיפו 7 שיני שום, 8 עלי מרווה טריים, 2 כוסות מים חמים, מיץ לימון (מ2.5 לימונים), כף מלח וערבבו.
הוסיפו את הקישואים, אם צריך תוסיפו עוד מים (שיגיעו עד תחילת המכסים של הקישואים - כשלושתרבע גובה), חשוב שהם לא יטבעו. סגרו את המכסה ובשלו כשעה על אש בינונית. בתיאבון!