מגולגלות קינדר מתכון קל טעים ומטורף למגולגלות הכי יפות שיצאו לכם! כאלו שנמסות בפה אחרי ביס אחד וממכרות ברמה שלא תרצו להפסיק לאכול אותן! תנסו ותספרו לי בתגובה איך יצא לכם! יש לי באתר עוד מתכוני קינדר שווים לכל חובבי השוקולד המדהים הזה. למשל יש מתכון לגלידוניות קינדר ממכרות במיוחד. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו בכל המתכונים לפני כולם! יש באתר מתכון מטורף לרוזלך קינדר ממכר במיוחד שאתם חייבים לנסות להכין בבית!
מוסיפים למיקסר 125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות, 50 גרם אבקת סוכר ומערבבים עם וו גיטרה מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים 250 גרם קמח לבן, קמצוץ מלח מחית וניל ממשיכים ללוש הכל עם המיקסר ואם נדבק לשוליים מורידים קצת מהדפנות וממשיכים לתת לו לעבוד.
לאחר שהתקבלה תערובת "חולית" פירורית מוסיפים 50 גרם מים קרים וממשיכים ללוש עם המיקסר עד שיתקבל בצק אחיד, יוצרים כדור מכסים בניילון נצמד ומקררים 10 דק' במקפיא.
מוציאים את הכדור מהמקפיא, שמים אותו בין 2 ניירות אפייה ומרדדים לצורת מלבן דק אך לא דק מדיי, בסיום הרידוד חותכים את השוליים בזהירות עד שיתקבל מלבן / מעין מרובע יפה, תשמרו את השאריות ואם יש לכם חלק שלא יצא יפה תדביקו מהשאריות, תניחו שוב את ניירות האפייה ותרדדו, תחתכו ותייצרו את המלבן המושלם, לאחר שסיימתם תכניסו אותו למקרר שוב לכמה דקות שיהיה לכם נוח וקל למרוח עליו אח"כ את הממרח (אם הבצק יתחמם יהיה קצת מציק לעבוד איתו).
מורחים צנצנת ממרח שוקולד MOVENPICK בצבע חום או לבן (אני מרחתי את הממרח השוקולד החום), מניחים בקצה אחד 3 אצבעות שוקולד קינדר.
מתחילים לגלגל בעדינות עם נייר האפייה ומייצרים רולדה יפה. מכניסים למקפיא לכ-30 דקות עד שעה ומוציאים, חותכים יפה למגולגות ואם הסכין מתלכלכת מנקים כדי שהבצק לא יתלכלך בשוקולד מלמעלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות חום עליון תחתון (2 הפסים למעלה ולמטה - לא טורבו!) לכ-30 דקות ומוציאים ברגע שרואים שהזהיבו יפה מלמעלה. מפזרים אבקת סוכר אם רוצים מחכים כמה דקות ואוכלים. אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה, בתיאבון!
אפשר להחליף לממרח שוקולד חלב בטעם אגוזי לוז. אם רוצים מגולגלות בצבע חום תמירו 20% מהקמח בקקאו.
יש תחליף אפשרי במקום המחית וניל? אשמח שתענה
תמצית וניל