אם אתם בקטע של מגולגלות, הרשיז ואוראו - קבלו מתכון נדיר ממש למגולגלות הרשיז אוראו עם ממרח בסגנון הרשיז, שוקולד לבן ושברי עוגיות וטעם יוצא דופן! יש לי באתר כל מיני מתכונים למגולגלות אבל זו גרסה חבל על הזמן! נסו להכין אותה ותגלו עולם שלם! אגב יש באתר גם מתכון למגולגלות קינדר המפורסמות אם אתם בקטע של קינדר וכאלה. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.
מכינים בצק פריך שוקו: למיקסר מוסיפים את הקמח, החמאה הקרה, אבקת הסוכר, הקקאו, מחית הוניל ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי חולי, אח"כ מוסיפים ביצה (אפשר גם קמצוץ מלח) ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מייצרים כדור מכסים ומכניסים למקפיא לכ-10 דקות.
אחרי 10 דקות מוציאים ומרדדים בין 2 ניירות אפייה עד לקבלת ריבוע יפה ודק אך לא דק מדי! את עודפי הבצק תשמרו בצד למקרה ותרצו להשתמש בהם שוב וליישר את הריבוע (מדביקים חתיכה בצד הרצוי ומרדדים שוב בין 2 ניירות אפייה)
אפשר לקרר שוב את ריבוע הבצק במקרר כ-20 דקות כדי שיהי קל יותר לעבוד איתו. אח"כ מורחים ממרח הרשיז של קוקסטוק. מורחים על כל הריבוע כמות יפה אבל אל תפציצו ביותר מדיי ממרח! אפשר להוסיף 2 עוגיות אוראו גרוסות לפזר.
מניחים אצבעות שוקולד לבן עם שברי עוגיות בצד אחד של הריבוע ומתחילים לגלגל בעדינות בעזרת נייר האפייה מושכים ומשחררים את הבצק ממנו, מגלגלים בעדינות לרולדה ובסיום מכניסים למקפיא לכ-45 דק' עד שעה.
לאחר שהרולדה קפאה לחלוטין חותכים את הרולדה ומשאירים את המגולגלות צמודות זו לזו ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות (חום עליון תחתון לא טורבו) לכ-32 דקות בלבד.
מוציאים את המגולגלות ונותנים להן להתקרר! אם תיגעו בהן כשהן חמות הן יתפרקו לכם! אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה אוהב אתכם.
את ממרח ההרשיז קניתי באתר קוקסטוק. ניתן לקמבן ולגרוס עוגיות אוראו ולערבב עם ממרח חלב אגוזי לוז של MOVENPICK.