לימון כבוש ב-5 דקות עבודה - מתכון קל פשוט ומעולה לפניכם! בלי בישול בלי כלום, רק לעבור על ההוראות אופן ההכנה והמצרכים ותקבלו לימון כבוש מושלם לסנדוויץ' / לפריקסה שלכם! אם תרצו יש באתר קטגוריה שלמה של ירקות כבושים שיכולים לשדרג ולהקפיץ לכם כל מנה, תנסו! כמו כן עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם! אשמח גם אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו:
מערבבים בקערה מלח גס עם 2 כפיות פפריקה אדומה
מעקרים צנצנת (שופכים מים רותחים סוגרים ומניחים בצד מספר דקות ואחכ שופכים את המים ומייבשים)
חותכים מספר לימונים לפרוסות ומוציאים את הגרעינים
מניחים בתחתית הצנצנת כף אריסה, טובלים כל פרוסת לימון בתערובת המלח והפפריקה מצד אחד בלבד ומניחים בצנצנת כך שהצד של המלח כלפי מעלה
ממלאים את כל הצנצנת בלימונים, מוסיפים מיץ לימון סחוט טרי כמעט עד לכיסוי, מוסיפים כף אריסה ועוד שמן קנולה, סוגרים ומעבירים למקרר ל-4-5 ימים. בתיאבון
אם הכנתם מתכון שלי אשמח לראות, תייגו "פודיק" באינסטגרם / פייסבוק, העלו סטורי תייגו ״shahar_hen_hayokra” באינסטגרם ואני אשתף אותו אצלי בפרופיל, אשמח לראות את הבישולים שלכם!
לימון כבוש הכי טעים שיש!!בזכות סבתא לולו
בדיוק נשמה שלי