פודיק - Foodik

כריך אנטריקוט מתכון

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
56 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
כריך אנטריקוט מתכון
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
30 דקות

כריך אנטריקוט מנצח עם שאט של ויסקי בבשר (לא לדאוג האלכוהול מתאדה!), משוואיה של עגבניית מגי פלפל ירוק חריף ובצל, טחינה וסחוג ירוק חריף אמאלה ואבאלה פשוט ג'בטה שביס ממנה יקח אתכם למקומות אחרים, אתם פשוט לא מבינים כמה שזה טעים וקל להכנה, אפשר להכין את זה לארוחת הצהריים או אם אתם בישיבה עם חברים ובמאנץ' לילי פשוט תכינו את זה, מנת קרניבורים מושלמת! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   פלנצ'ה
כשרות:   בשרי
13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • קודם כל צורבים על הפלנצ'ה את העגבניה הפלפל והבצל הלבן עד שהם מתקרמלים יפה מוציאים לקערה קטנה ומוסיפים מעט שמן זית.

  • מכינים את הטחינה הגולמית עם לימון שום מים קרים וכפית סחוג ירוק חריף מערבבים ומגיעים למרקם הרצוי ושלא יהיה דליל מדיי! לא לשכוח להוסיף מעט מלח.

  • צורבים על הפלנצ'ה את המינוט אנטריקוט עם שמן זית מלח ופלפל ומוסיפים שאט של וויסקי מילק אנד האני פורט או וויסקי דבש ומקפיצים על הפלנצ'ה אל תדאגו האלכוהול יתאדה (לא תקבלו סטלה ולא ראש אל תדאגו :) ברגע שמוכן מוציאים ורצוי לא לשרוף ולא לייבש את זה - זהירות - זה מוכן דיי מהר כי זה דק!

  • מכינים בקערה בצל לבן חתוך עם סומק שמן זית ומעט מלח ומערבבים.

  • חותכים את הג'בטה ל-2 משמנים טיפה ושמים על הפלנצ'ה שתהיה קריספית, מוציאים החוצה ומרכיבים: שליכטה של הטחינה שהכנו, משוואיה עגבניה פלפל בצל שטיגנו, שמים כמות בשר יפה, פטרוזיליה טרייה עוד קצת טחינה וסוגרים, חותכים ל-2 מזלפים עוד קצת טחינה ואךךך כמה שזה טעים בתיאבון!

הערות
  • למי שלא אוכל חריף יכול לוותר על הפלפל הירוק החריף! תיזהרו לא לשרוף את האנטריקוט הוא מוכן דיי מהר! אין מה לדאוג לגבי הויסקי האלכוהול מתאדה וגם ילדים יכולים לאכול את זה!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # מתכונים מהירים # ארוחות צהריים קלות # שישי בצהריים # סחוג חריף # מהירים # מתכונים מהירים לאורחים # אירוח בופה # רעיון לארוחת צהריים # אנטריקוט # בצל # ארוחות צהריים בשריות # ארוחות צהריים מהירות # מנות עיקריות בשריות # מנגל # על האש # אוכל ליום העצמאות # אוכל למנגל # מנה עיקרית # ארוחות מהירות # קרניבור # ארוחות בשריות # בקר # מנה עיקרית בשרית # ארוחות צהריים ב 10 דקות # ארוחות צהריים פשוטות # שום כתוש # ארוחות בשריות חגיגיות # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # פלפל ירוק # סומק # על המנגל # ברביקיו # מנה עיקרית בשרית מרשימה # מנה עיקרית בשריות # מנה עיקרית בשרית חגיגית # ארוחה מהירה # סחוג # מאנץ' לילי # יאבלולו שמבלולו # כריכים וסנדוויצ'ים בשריים # מינוט סטייק אנטריקוט # וויסקי # סחוג ירוק תימני חריף אש # פלפל חריף # עגבניות # שום # סחוג ירוק חריף # סחוג ירוק בריא # סחוג תימני ירוק מקורי # איך מכינים סחוג ירוק תימני # פטרוזיליה # בצל לבן # עגבניות מגי # פלפל ירוק חריף # מנות עיקריות # בשר בקר # מתכונים ב 10 דקות # אירוח בופה בשרי # בשר # קרניבורים # ארוחת צהריים # עגבניה # יום העצמאות # טחינה # מתכונים למנגל

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il