תוספת פרווה / תוספת טבעונית לארוחת צהריים / לארוחת ערב / לסתם נשנוש - שווה במיוחד! כרוב בתנור / כרוב שלם בתנור עם תיבול סופר טעים מתקתק שלא תפסיקו לאכול! הכרוב רך וממש נמס, אפשר לאכול אותו עם טחינה מעל מי שאוהב ואפשר לנשנש אותו ככה איך שהוא! יש באתר גם מתכון לכרובית של אייל שני בתנור שאתם יכולים גם כן להכין בבית היא ממש ממש טעימה וקלה להכנה! בכללי יש באתר עוד מתכונים צמחוניים מעולים שיתאימו לכם. אם אתם רוצים לראות את המתכונים לפני כולם עקבו אחריי באינסטגרם או שתירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום - מומלץ!
חורצים חריצים בעומק של כ-6 סנטימטרים כרוב בגודל בינוני
לקערה מוסיפים את השמן התבלינים הדבש והצ'ילי המתוק ומערבבים היטב (רצוי לטעום לבדוק שטעים לכם!)
מורחים את הכרוב מכל הכיוונים ומחדירים את הרוטב לחריצים!
עוטפים ב-2 ניירות אפייה ו-2 ניירות כסף ומכניסים לאמצע תנור על 200 מעלות לכ-3 שעות, אח"כ מוציאים נותנים איזו מנוחה קלילה של כמה דקות כשהכרוב עדיין עטוף וסגור ואח"כ פותחים ואוכלים, בתיאבון
אפשר לחתוך ל-4 ולאפות פחות זמן בתנור.
בפירוט המתכון רשום כף מלח!!! זה ממש ממש מוגזם😲 אגב, בסרטון לא רשום כמה מלח
כף שטוחה זה לא הרבה לכל הכרוב הזה..
אפשר לחתוך ל 16 ולאפות פחות משעה החשמלי לא בריא לאפשר לוותר עליו בתאבון
כן אבל הרעיון להגיש אותו שלם על השולחן. מבחינת נראות.