כרוב בתנור בזעתר ודבש או כרוב צלוי בתנור תקראו לזה איך שאתם רוצים - טעים, מתקתק, שווה כתוספת לארוחת ערב קלה או כתוספת לארוחת צהריים, מיוחד, בקיצור? גן עדן! לאוהבי זעתר ודבש! וכמובן אפשר להחליף את הדבש בסילאן ואת הזעתר בעשבי תיבול אחרים שאוהבים! יש באתר גם מתכון לכרוב שלם בתנור עם תיבול משגע שאתם חייבים להכין בבית ועוד מגוון מתכונים צמחוניים נפלאים! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם, הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים עוד היום ולחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש.
מורידים 4-5 שכבות ראשונות של הכרוב, חותכים ל-4 ומשרים בקערה עם מים ומלח כחצי שעה או שעה ואח״כ שוטפים במים ומייבשים
מסדרים על תבנית עם נייר אפייה זעתר טרי דבש שמן זית, מורחים את הכרובים בתערובת דבש שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס
מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (לא טורבו) לכ-שעה / שעה ורבע. מוציאים ואוכלים, בתיאבון
אם לא אוהבים זעתר ניתן להחליף בתימין או רוזמרין.
אפשר להחליף את הדבר בסילאן
חייבים להשרות? מה זה מוסיף למתכון? או שכתבת את זה רק מטעמי כשרות
כשרות + ג'וקים - זה גורם להם לצאת החוצה וגם למות, מניח שאת לא רוצה לאכול ג'וקים או מזיקים קטנים שעלולים להימצא בכרוב..
זה נראה מאוד טעים ומגרה אבל מה לעשות שאני דתיה ולפי ההלכה צריך לבדוק כל עלה מחרקים.. ואפילו כרוב חסלט.. מה עושים?
תסתכלי ב"כושרות". הם אומרים שכרוב חסלט מספיק להוריד שתי שכבות ולשטוף היטב בזרם חזק.
נכון.
אין בעיה נשמה, מורידים את 5 העלים הראשונים, חותכים לרבעים ומשרים בקערה עם מים חומץ ומלח לכשעה או קצת יותר. אח"כ שוטפים היטב, מייבשים, ואז מברישים את הכרוב ומתבלים. בהצלחה