כנפיים ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי כמו של יומנגס עם חמאת הבוטנים האמריקאית JIF - חמאת הבוטנים הטובה ביותר שיש! תוך מספר שלבים תקבלו רוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתקתק שיעטוף לכם את הכנפיים המטוגנות, אתם לא מבינים איזה ממכר כל ביס! אתם לא תפסיקו לנשנש! מתאים לכל אוהבי ארוחות הצהריים הבשריות ולכל אוהבי המאנצ'ים הליליים. יש באתר עוד מגוון מתכונים מטוגנים וכמובן שאני יכול להגיד לכם שכל המתכונים עולים קודם כל לעמוד האינסטגרם שלי ואחר כך לערוץ היוטיוב שלי, מוזמנים לעקוב ולהירשם כמנויים.
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק
מוסיפים לקערה גדולה את החומרים היבשים (קמח, פפריקה אדומה, מלח כורכום ופלפל שחור גרוס) ומערבבים היטב לתערובת אחידה, מוסיפים את הכנפיים ומצפים היטב
מטגנים את הכנפיים בנגלות בסיר (שלא תרד טמפרטורת השמן - אל תכניסו המון כנפיים) עד שהן קריספיות ושחומות ומוציאים לכלי עם נייר סופג / לרשת צינון (עדיף).
לסיר רחב מוסיפים 3 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה JIF ללא שבבי בוטנים, 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 3 כפות רוטב סויה, רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי, 1 כוס של ציר עוף בנפח 240 מ"ל (ואם אין אפשר מים), ו-3 שיני שום כתושות, מערבבים על עוצמת אש בינונית עד לאיחוד ולקבלת רוטב אחיד, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
מוסיפים את הכנפיים לרוטב ודואגים שהרוטב יעטוף אותן היטב, היזהרו מבישול יתר שיצמצם לכם את הרוטב יותר מדיי, אח"כ תוציאו ותגישו עם פרוסות פלפל צ'ילי אדום, צ'אנקים של בוטנים גרוסים ועירית, שיהיה בתיאבון..זהירות... זה ממכר
ניתן להוסיף חריפות לרוטב ע"י פלפל שאטה ופפריקה אדומה חריפה לתערובת החומרים היבשים שאיתה מצפים את הכנפיים.
האם אפשר לא לטגן?
שמע בגדול אתה יכול להכין את הרוטב לצפות ולאפות בתנור.
האם אפשר להחליף כנפיים לחזה עוף כמו שניצל?
ברור! תהנה
האם אפשר להחליף את חמאת הבוטנים לחמאת בוטנים חלקה של skippy ?
כן