לכ-3-4 סועדים קבלו מתכון למנת כדורי שניצל בציפוי ביסלי בצל קריספי אש פירה פרווה חלק במיוחד ובצל מטוגן, ביס אחד חלומי ומושלם! אתם חייבים להכין לכם ולילדים ולנשנש אתם לא מבינים כמה שזה טעים! יש לי גם מתכון לטבעות בצל בציפוי ביסלי בצל שחובה עליכם להכין בבית! יש עוד מתכונים עם ביסלי באתר שלי שלא תרצו להפסיק לאכול מהם! ובכללי יש עוד מתכונים לשניצלים מיוחדים בכל מיני טעמים שווים. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך, שופכים את המים ושומרים בצד (אם תרצו אח"כ להוסיף לפירה ולהפוך אותו לדליל יותר) מבשלים את תפוחי האדמה עוד מספר דקות בסיר ללא מים כדי לייבש אותם מעט ומעבירים לקערה.
מקלפים את הקליפה בזהירות ומועכים לפירה, מוסיפים מלח לפי טעם ושמן זית, מערבבים, מעבירים לנפה או למסננת ומסננים את הפירה כדי שייצא לכם חלק במיוחד!
לקערה מוסיפים את חזה העוף הטחון אבקת מרק בצל מלח פטרוזיליה יבשה ופירורי לחם, מערבבים מעט ומעבירים למקרר לכ-שעה. לאחר מכן מוציאים ומייצרים כדורים קטנים!
לקערת הפירורים מוסיפים 2 שקיות ביסלי בצל טחונות עם כוס פירורי לחם זהב מלח ופטרוזיליה יבשה ומערבבים. מוסיפים לצלחת נפרדת 2 ביצים L עם קשטופ מיונז חרדל ומעט מלח ומערבבים היטב.
לוקחים כדור בשר ומצפים בתערובת הפירורים, מעבירים לביצה ואח"כ שוב מעבירים לפירורי הלחם (רצוי 2 ציפויים כדי שיצא קריספי טיל).
מטגנים בשמן עמוק וחם לפחות 170 מעלות עד להזהבה ומוציאים לרשת צינון. מצלחתים יפה עם הפירה ובצל מטוגן חרוך. שיהיה בתיאבון, אחת המנות הטעימות שתאכלו... אהבתם? פרגנו בלייק ותגובה אוהב אתכם!
ניתן להוסיף אבקת בצל ופטרויליה טרייה לתערובת הבשר
מקסים! אמשיך לעקוב אחר מתכונייך המיוחדים ולנסות להכין!
תודה ענקית נשמה תהני.