כדורי שניצל בטעם שווארמה - מ-250 גרם חזה עוף טחון שעשיתי יצאו לי 14 כדורים קטנים, מספיק ל-2 סועדים לדעתי, מתכון טעים קל מהיר מתאים למי שמחפש מאנץ' לילי טוב או למי שמחפש רעיון לארוחת צהריים מהירה וטעימה, הטעמים מתאימים לכל ישראלי מצוי כמעט והקריספיות? אין מה לדבר עליה! תנסו ותודו לי אח"כ. יש לי באתר פה עוד מבחר מתכוני שניצל מיוחדים קטלניים במיוחד! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מוסיפים לקערה את חזה העוף הטחון, מעט מלח ואת התיבול שכתבתי למעלה, מערבבים היטב לעיסה אחידה! בקערות נפרדות מייצרים את תערובת הביצים ותערובת פירורי הלחם לפי התיבול שכתבתי ומניחים את הקערות בצד
בעזרת ידיים רטובות מייצרים כדורים קטנטנים ומסדרים בצלחת, טובלים כל פעם כדור בביצה, מעבירים לתערובת פירורי הלחם המתובלת ועם היד היבשה מצפים היטב, מסדרים שוב על צלחת (אפשר בזמן הזה בנתיים לחמם את השמן)
לאחר שסיימתם לצפות היטב את כל הכדורים תכניסו אותם לשמן עמוק וחם (לפחות 170 מעלות) ותטגנו עד להזהבה יפה במיוחד! תוציאו לרשת צינון ואל תשכחו את הטחינה בסוף.. גם קטשופ מיונז יעבוד :) פרגנו בלייק אם אהבתם ותגיבו למטה.. אוהב אתכם!
ניתן לשחק קצת עם הטעמים והתבלינים. וכמובן ניתן להחליף פירורי לחם לאחרים ולשלב גם פנקו.
0.7 בכמויות מלמעלה מתייחס לשלושתרבע כמות
לשחר שלום הכנתי היום את הקציצות ויצאו טעימות אך הציפוי ניפרד מהן תוך כדי הטיגון. אשמח לשמוע מה הסיבה לכך כדי שאתקן את התקלה בפעם הבאה שאכין. תודה מראש מיכל
היי, צריך שהשמן יהיה חם ועמוק ואז אין סיבה שהציפוי יפרד. תעדכני אותי אם הצלחת. פירורי לחם לבנים דקים.