כדורי טופו גוואקמולי טבעוניים קריספיים ללא גלוטן מ-5 מצרכים בלבד! מתכון קל טעים קריספי ממכר והכי חשוב קל להכנה! אפשר להכין עם הילדים, אפשר להכין לארוחת ערב מקסיקנית מגניבה ואפשר סתם להכין ולנשנש במהלך היום, לאוהבי הטופו יש באתר גם מתכון להמבורגר טופו טבעוני עם עדשים שחורות טעים וממכר במיוחד! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם ותצפו במתכונים לפני כולם.
מפוררים את הטופו למעבד מזון ומוסיפים את ממרח הגוואקמולי של אחלה (זמין בחנויות בכל זמן בשנה!), מעט מלח ופלפל וטוחנים, מוסיפים את 5 כפות הנאצ'וס הגרוס וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק
מעבירים למקרר לכ-30-60 דקות להתייצבות ואח"כ מוציאים, עם ידיים רטובות לוקחים כף מהתערובת עושים כדור ומעבירים לצלחת עם פירורי נאצ'וס גרוסים ומצפים היטב
מטגנים בשמן חם (כ-170 מעלות) עד להשמחה ומוציאים לרשת צינון, מגישים עם עוד ממרח גוואקמולי של אחלה ואוכלים, בתיאבון
למרקם קשיח יותר תוסיפו יותר פירורי נאצ׳וס ומעט פחות ממרח גוואקמולי
למי שרוצה פחות רך שיעשה כדורים קטנים יותר בחצי מהגודל שעשיתי
ניתן לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב,תבדקו אחרי כ-20 דקות קציצה אחת לוודא שהיא אפויה ואם לא תכניסו לעוד מספר דקות ותבדקו.