טירמיסו קינדר בואנו מטורף שלא תרצו להפסיק לאכול ממנו! מתכון קל טעים ומשגע שבתוכו יש ממרח חלב עם אגוזי לוז שיהפוך את הטעם לטעם הקינדר שאנחנו אוהבים, כמובן צ'אנקים של קינדר בואנו לבן ועוד. יש באתר עוד מתכוני קינדר לחובבי הז'אנר מה שנקרא.. אתם חייבים להכין את זה בבית ואל דאגה אם אין לכם ברנדי בהישג יד - לא נורא - לא חובה. אפשר גם להחליף אותו לליקר קפה אחר ואת הנס קפה אפשר להחליף באספרסו טוב. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים. יש באתר גם מתכון לעוגת גבינה טירמיסו ללא גלוטן עם טעמים מטורפים במיוחד!
מקציפים 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל) לקצפת יציבה, מוסיפים 1 גביע גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר, כף אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות גדושות ממרח חלב עם אגוזי לוז (MOVENPICK) ומערבבים הכל היטב בעזרת המיקסר הידני. בנתיים מכינים נס קפה ומוסיפים לו 2 כפות ברנדי או ליקר קפה ומניחים בצד.
קוצצים 6 שורות קינדר בואנו לבן ומניחים בצד, טובלים את הבישקוטים בקפה ומניחים בתבנית 20X30 בצורה מסודרת. מניחים חצי מכמות תערובת הקצפת על הבישקוטים בתבנית ומיישרים, מפזרים שכבת קקאו עדינה לאורכה ולרוחבה של התבנית. מוסיפים את 6 שורות הקינדר בואנו שקצצנו על גבי הקצפת מפזרים בצורה שווה, מוסיפים עוד קצת מממרח החלב עם אגוזי הלוז (חממו אותו במיקרוגל 30 שניות שיהיה נוזלי).
טובלים עם בישקוטים בנס קפה ומסדרים שוב ישר כמו מקודם, מוסיפים שוב את מחצית תערובת הקצפת שנשארה לנו ומיישרים היטב.
מגרדים שוקולד קינדר מלמעלה על גבי כל התבנית, מוסיפים אגוזי לוז גרוסים בצדדים ומוסיפי עוד קינדר בואנו לבן שבור ליחידות לקישוט, מוסיפים עוד קצת ממרח החלב עם אגוזי הלוז (MOVENPICK) מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לקירור של מספר שעות או לילה. אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה אוהב אתכם.
אפשר להשתמש בקינדר בואנו רגיל גם, ממרח חלב עם אגוזי לוז של חברת MOVENPICK ניתן להשיג בחלק מרשתות השיווק.