טורטיות פיצה קריספיות ממכרות (בשיתוף פעולה חברת "מאסטר שף" האיכותית) שאתם חייבים להכין בבית לארוחת ערב או לארוחת בוקר - טעם מטורף, קריספיות מופלאה והכי חשוב - לא מסובך להכנה! תנו בציפוי הכפול לטורטייה ותפתיעו את הילדים באחלה מתכון שיעשה להם שמח בפה! אפשר להכניס לתנור ולאפות גם על 180 מעלות עד שמזהיב כמובן. יש באתר עוד מתכונים קריספיים מעולים וכמובן אם אתם רוצים עוד רעיונות לארוחות ערב קלות מהירות שאתם יכולים להכין בקלי קלות, עקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם המתכונים עולים לפני שאר המקומות, הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שעולה מתכון חדש לערוץ.
מוסיפים לקערה את מרכיבי רוטב הפיצה: פחית עגבניות מרוסקות של מאסטר שף 400 גרם, 2-3 כפות שמן, כף וחצי רסק עגבניות מרוכז, כפית תבלין אורגנו יבש, 4-5 עלי בזיליקום קצוצים גס, שלושתרבע כפית פלפל שחור גרוס, כפית סוכר חום, כפית אבקת שום וכפית מלח, מערבבים טועמים ומתקנים תיבול אם רוצים.
מכינים בצד קערה רחבה עם כוס קמח, קערה רחבה עם פירורי לחם עם מלח, קערה רחבה עם הביצים הטרופות, מורחים כף (לא יותר מדיי) מרוטב הפיצה על הטורטייה ומפזרים את הגבינות המגורדות (לא יותר מדיי!), זיתי קלמטה, מעט בזיליקום, סוגרים בעדינות, מקמחים את הטורטייה, טובלים בביצה הטרופה ומצפים ציפוי כפול בפירורי הלחם (ז"א - חזרו על הפעולה פעמיים - בפעם השניה לא צריך את לקמח את הטורטייה).
תוסיפו שמן למחבת וחממו (שלא יהיה עמוק מדיי), ברגע שהשמן חם טגנו מצד אחד עד להזהבה הרצויה ותהפכו לצד השני, תוציאו אח"כ לרשת צינון ושיהיה בתיאבון.
לא לטגן בשמן עמוק מדיי שהטורטייה לא תתפרק, צפו את הטורטייה היטב!
הי נראה לך יילך באפייה? תודהההה
תנסי תנור חום עליון תחתון 180 מעלות ותראי עד שזה מקבל צבע קריספי, לא יודע לתת לך זמן מדוייק.. בטוח שיותר מ-15 דקות אבל...
סבבה ננסה תודהההההההה אגב המתכונים אלופים....קלים וטעימים אששש
אוהב ים תודה רבה!!!