חטיפי גרנולה בריאים ביתיים ללא תוספת סוכר שכל אחד יכול להכין בקלי קלות בבית! אפשר לשחק עם התוספות ואפשר אפילו להוסיף קצת אבקת חלבון לתערובת ולקבל אחלה של חטיפי גרנולה! אפשר לפורר אותם ולשים במעדן יוגורט פרו עם מעט דבש ולקבל ארוחת בוקר מתוקה בריאה מלאה בסיבים תזונתיים וחלבון כך שאתם חייבים לנסות להכין בבית! יש לי באתר גם מתכון לדייסת שיבולת שועל עם בננה וקינמון שלא תרצו להפסיק לאכול! בכללי יש באתר עוד מגוון מתכונים עם שיבולת שועל שתוכלו להכין. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
מדליקים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו.
לקערה מוסיפים שיבולת שועל, שקדים, גרעיני דלעת, בוטנים, חמוציות מיובשות, קוקוס טחון, ואת קמצוץ המלח ומערבבים היטב.
מערבבים את הדבש עם שמן הקוקוס ותמצית הוניל היטב ושופכים לקערה עם שיבולת השועל ושאר המצרכים, מערבבים את הכל היטב.
מעבירים את כל התערובת לתבנית 20X25 מרופדת בנייר אפייה, לוחצים ומשטחים היטב.
אופים 25-30-40 דקות או עד להזהבה, מוציאים מהתנור ונותנים לתבנית להתקרר לגמרי! (לא לוותר על השלב הזה - אם תמהרו לחתוך הכל ישבר - אפשר להעביר למקרר ולחתוך אחרי מספר שעות).
מחלצים את הכל מהתבנית וחותכים לחטיפים אישיים, בתיאבון. אהבתם? פרגנו בלייק :)
ניתן לשחק עם הפיצוחים ולהוסיף דברים אחרים, לוותר על השוקולד צ'יפס. מה שבא לכם! אפילו אפשר להוסיף קצת אבקת חלבון.